top of page

Interviews  / Stories

Kun je ons iets vertellen over jou?
Van kleins af aan ben ik al bezig met dansen. Ook heb ik 12 jaar op een theaterschool gezeten. Entertainen is echt mijn passie. Of ik nou op het podium sta, in de spotlights of voor een camera ik geniet er met volle teugen van. Na de middelbare school ben ik een dansopleiding gaan volgen en nu ben ik in mijn laatste jaar. Daarna trek ik de wijde wereld in

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?
Ik vind persoonlijk dat ik niks hoef te veranderen. Je bent zoals je bent. Natuurlijk heb ik mijn onzekere momenten gehad maar ik heb geleerd om een positieve houding in mijn leven aan te nemen. Ik accepteer mijzelf en blijf leren.

Hoe ben je begonnen als model?
Het begon allemaal toen ik een stuk jonger was, stiekem de camera van mijn ouders gepikt. Volgens mij deed elk meisje dat wel vroeger. Lampen tegen een witte muur aan zetten. Dan was de ene weer model en de andere fotograaf. Ik merkte dat ik het echt leuk vond en kreeg te horen dat ik fotogeniek was. Toen ben ik me maar eens gaan inschrijven als kindermodel bij een castingbureau. Daar heb ik een professionele fotoshoot gehad. Aan het begin vond ik het wel erg spannend en eng maar toen ik de foto’s terug zag en ik eenmaal mijn draai had gevonden vond ik het wel heel erg leuk. Toen ben ik fotografen gaan opzoeken die het beste in mij naar boven wisten te brengen waardoor ik steeds beter werd.

Wat denk je van het werk als model?
De standaard regeltjes. Let op je voeding, ga regelmatig naar de sportschool, verzorg je huid goed etc is voor mij eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Eigenlijk ben ik stiekem wel een snoeperd maar met de juiste mindset en een sterke wil kan je alles bereiken.

 

Kern thompson

Kern thompson

Wat is uw schoonheid regime?
Ik haal altijd voor het slapen gaan mijn makeup van mijn gezicht. Ook al ben ik nog zo moe. Mijn huid moet rusten en luchten en ik verzorg het in drie stappen. Eerst doe ik een cleansing milk daarna een cleansing foam en als laatste een tonic. Deze producten heb ik alle drie van de Douglas. Het is niet heel erg prijzig maar het werkt wel hardstikke goed. Ook ga ik regelmatig naar de schoonheidsspecialiste voor een grondige gezichtsreiniging.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Ik wil later nog steeds bezig zijn met mijn passie en andere mensen inspireren. Ik wil laten zien dat als je in jezelf gelooft, je steeds dichter bij je doel komt. Ik wil modellenwerk, dansen en acteren combineren. Ik wil graag een toonaangevend artiest worden.

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?
Ik heb meegespeeld in een tv productie, het werk voor de camera vond ik geweldig. diverse video commercials opgenomen, dansoptredens gehad voor groot publiek en verschillende reclame shoots. Eigenlijk vind ik alles leuk waarbij perfomance gevraagd wordt.

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?
Stel je doelen en wees nieuwsgierig. Blijf realistisch maar geloof in jezelf. Als er niks mislukt heb je nooit iets nieuws geprobeerd.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?
Prachtig, inspirerend magazine. Een waardevol naslagwerk voor een beginnend model en ongetwijfeld een inspiratiebron voor potentiële opdrachtgevers.

 

https://www.facebook.com/terrygroenen01

Kern thompson

Kern thompson

XK Fotografie

XK Fotografie

XK Fotografie

bottom of page