top of page

Interviews  / Stories

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

In the spotlight: Winner of the month Thierry Goovaerts

Thierry Goovaerts fotograaf uit Grobbendonk is de winnaar van deze maand en won dus zijn eigen modellenland magazine “in the spotlight”.
Graag stellen we je hem voor met enkele make-off werkjes. In bijlage vind je uiteraard zijn eigen magazine met zijn beste fotos.

http://issuu.com/modellenlandmagazine/docs/modellenland_magazine_editie3

 

Hoe en wanneer ben je begonnen met fotografie?

 

Enkele jaren geleden heb ik een aanbod gekregen om een foto studio in Cuba op te starten. Tijdens mijn onderzoek naar alle mogelijkheden raakte ik al snel gepassioneerd door fotografie . Gedurende enkele maanden daar te verblijven en dag dagelijks intensief werken is dit nu uitgebreid naar een goed draaiende zaak. Dit was de start om als ook in Belgie mij verder te ontwikkelen en zo werd de passie als maar groter.

 

Wat is je juiste doel?

 

Het werken met modellen ligt mij het meest , portrait,artistiek,beauty zijn maar enkele vb maar kortom hou ik van vele stijlen. Ik besteed hier dus een groot deel van een dag aan uiteraard .Ik heb hier door mijn eigen stijl ontwikkeld dat steeds verbeterd door de jaren en ook nooit zal stoppen daar de mogelijkheden oneindig zijn.

 

Waarin vind je dat jouw werk zich van anderen onderscheid?

 

Creatief met licht zou ik zeggen.

 

 

 

 


 

 

Bedenk je van te voren wat je op de foto wilt hebben?

 

Ik bekijk de modellen waar ik mee wil shooten en bouw daar dan meestal een thema of stijl op maat naargelang ik dingen zie die best bij haar passen en waar ze dan ook het beste gevoel persoonlijk bij hebben .

 

Naar waar gaat je voorkeur, Locatie of studio?

 

Dit kan in studio of locatie.Ik werk graag zorgvuldig naar een beeld dat ik dan later in de nabewerking afwerk naar gevoel van foto op mijn eigen manier.

 

Wat zijn je toekomstplannen of wat kunnen we binnenkort van je verwachten?

 

De komende jaren zal ik me ook toeleggen op events en workshops die dan ook in binnenland en buitenland zulen worden georganiseerd. Uiteraard is Cuba zeker één van de landen met verschillende mogelijkheden.

 

 

 

 


 

 

Wat vind je van ons nieuwe magazine?

 

Het bereiken van verschillende media is dus zeker iets dat ook meer moet gebeuren en ook veel tijd in beslag neemt.

 

Het nieuwe magazine is dus ook mogelijk door mensen zoals Peter Van Pouke die intensief bezig zijn met de belangstelling in de fotografie. Dit is een meerwaarde naar veel fotografen die graag de lat iets hoger willen leggen. Dus zeker alle eens een kijkje nemen op modellenland en eens bladeren tussen alle mooi foto’s die daar te bekijken zijn.

Goovaerts Thierry
Studio F&P-Art©Photografics
Liersesteenweg 149 A 2280 Grobbendonk
Indoor & outdoor Locatie
www.fpartphotografics.com

MUA Mirjam van Wiggen - Model Noëlla Mawuenyega

By: Michel Zoeter

bottom of page