top of page

Interviews  / Stories

Winner of the month, model Elena Kabakova (Belgium)

Kun je ons iets vertellen over jou?

Momenteel werk ik als technisch tekenaar in Houthalen. Mijn dagelijkse routine is werken, kinderen/huis/man, sporten. Sporten is nog mijn enigste bezigheid wat ik tot nu toe heb, heerlijk...na een drukke dag thuis komen, eten maken, kinderen verzorgen, huis opruimen en naar de fitness. In het weekend hebben we ook niet altijd tijd omdat we nog eigen zaak in Lommel hebben binnenspeeltuin 't Speelkasteel, maar als we tijd hebben, dan besteden we deze tijd aan onze kinderen.

 

Als je iets over jezelf zou kunnen veranderen, wat zou het zijn?

Hoh... ik denk dat er veel mensen zijn die hun min. punten hebben, niemand is perfect :-) Je moet je lichaam verzorgen en blij zijn met hoe je bent.

 

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik denk dat we allemaal verschillend zijn, ik ben niet minder en niet meer dan iemand anders. Ik leef gewoon voor mijn gezin en ik probeer elke dag sterk te blijven ook al is het soms niet gemakkelijk.

 

Hoe ben je begonnen als model?

Toen ik nog studeerde, heb ik meegedaan aan een aantal modellenwedstrijden en zo ben ik eigenlijk met een aantal fotografen en modellenbureaus in contact gekomen.

 

Wat denk je van het werk als model?

Of ik een goede model ben, dat weet ik niet, maar ik deed dat enorm graag. Ik voelde altijd wat de fotograaf zijn idee was.

Model zijn is ook een stuk acteren en ik deed dat graag, op de foto iets tonen, wat je dagelijks verbergt. Zoals jullie kunnen zien, heb ik vaak beauty fotoshoots  gedaan en dat was mijn ding. In mijn foto's kan je ook uithalen hoe ik me op dat momentopname voelde en wat ik wilde vertellen.

Tegenwoordig zijn er super veel mooie modellen, maar model zijn is niet alles, daar komt veel meer bij te kijken. Een model moet een bepaalde beeld creëren en de kijker een wauw gevoel geven. Persoonlijkheid van een model speelt een grote rol naar een totaal resultaat.

 

Wat is uw schoonheid regime?

Ik heb eigenlijk geen schoonheid regime, maar gelijk ik al zei, leef ik voor mijn gezin en ik wil dat ik en mijn gezin gezond zijn.  Kinderen hebben we van kleins af proberen groenten,fruit en verschillende soorten granen gelijk : linzen, tarwe,boekweit,quinoa  te leren eten. Ze eten alles wat ik maak en als mama ben ik daar trots en blij mee. Uw lichaam is ook een kind en die moet met liefde verzorgd worden.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Ik heb nog veel plannen voor de toekomst, maar dat hou ik nog even in geheim :-)

 

Wat zijn sommige van uw favoriete ervaringen tot nu toe?
De tijd tijdens mijn modellencarrière was sowieso schitterend, ik heb enorm veel getalenteerde en leuke mensen ontmoet. Het mooiste moment zou toch de samenwerking met Marc Lagrange zijn. Het was voor mij een eer om met zo'n top fotograaf te mogen werken. Ik kan nog steeds niet geloven dat hij er niet is.

 

Heeft u nog een advies voor wie als model wil starten?

Ik denk dat als iemand heel graag model wilt worden en heeft een speciale persoonlijkheid en een uitstraling dan zal het lukken, alleen proberen de juiste mensen te vinden om mee samen te werken.

 

Wat vind je van het modellenland Magazine?

Super Magazine! Heel stijlvol!

 

https://www.facebook.com/ekabakova

bottom of page