top of page

Interviews  / Stories

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

GUTS Fashion show @ Monroe Beach 17/07/2015

Op vrijdag 17 Juli was het zo ver, de mode show voor GUTS een winkel voor de vrouwen die weten wat ze willen. Unieke verzameling topmerken, voor vrouwen met guts! Hier vind u ook de ideale combinatie van persoonlijkheid, sensualiteit en vrouwelijk geraffineerdheid. Fashion wit ‘Guts’… Totally woman!. http://www.guts-knokke.be/

 

Voor de modeshow die plaats vond @ Monroe Beach te knokke , deed de winkel beroep op Chancel Neves om 12 gepaste modellen te vinden, op haar buurt deed zij ook beroep op modellenland voor nog enkele meisjes en een fotograaf.

 

 

Nadien stelden wij nog aan de modellen drie vraagjes, Stel u zelf eens voor in 10 woorden, Wat zijn uw zomer plannen en Wat vond je van de collectie die je mocht lopen.

 

Bekijk hier alle fotos

Chancel Neves

 

ik ben Chancel Neves, 26 jr ex Miss Fashion West Vlaanderen, Model en model begeleidster, woonde en werkende in Brugge als verkoopster adviseur.

 

Mijn inbreng voor deze show was een deel van de show mogen organiseren, wat een van mijn passie ook is. Modellen zoeken en alle informatie voor de modellen regelen.

Wat het fijne was,  is eigenlijk het kennis maken met Fabienne Van Daele en de winkel “Guts “ dat dankzij Isabelle De Laveleye die mij haar contacten gaf.

 

Helaas kon ik niet mee lopen op de catwalk, maar ben erna de meisjes nog eens gaan bezoeken en we zijn met enkele nog iets lekker gaan eten

 

Mijn verdere zomerplannen, eigenlijk niet zo veel zoals gepland in het begin van het jaar maar toch in augustus een week op reis nr Spanje daarna enkel fotoshoots realiseren in België misschien ook in Frankrijk en veel strandbaar doen op vrij dagen.

 

Sophie Rouzeré

 

 

Mezelf in 10 woorden omschrijven vind ik moeilijk. Hier een poging tot:

creatief, nieuwsgierig, dierenliefhebber, dromer, vriendelijk, werker, rechtvaardig, koppig, twijfelaar, verantwoordelijk.

 

Mijn zomer plannen: werken, genieten van het zonnetje, op reis naar Barcelona en Rome met het vriendje en wat modellenwerk .

 

Over de collectie: super, mooie variatie van vele stijlen en kleuren. Er zit voor ieder wel iets in.

 

 

 

Lisa Moerman

 

Ik in tien woordjes: optimist, luisterend oor, nieuwsgierig, koppig, vastberaden, doorzetter, altijd vrolijk, kwetsbaar, sociaal, moedig

 

Verdere zomerplannen: ik heb een vakantiejob de hele zomer lang, maar in mijn vrije momenten ben ik graag in de omgeving van mijn vrienden en ga ik shoppen en af en toe een shoot meenemen.

 

Zeer mooie collectie! vol frisse kleuren en telkens goed te combineren. stijlvol en elegant. ikzelf voel me sterk aangetrokken naar deze collectie! helemaal mijn ding!

Emmely Polen

 

Mijn verdere plannen deze zomer zijn werken en genieten van mijn vrije dagen... En hopelijk nog veel modelleno pdrachten ertussen.

 

De collectie vond ik speciaal, mooi en leuk... Eens iets anders dat ik gewoon ben van dragen met dat ik nogal casual ben... Maar wel dingen die ik zeker zou dragen.

 

Joy Tandt

 

Mezelf  beschrijven heb ik nog niet zo vaak gedaan. Maar hoe ik vooral wil overkomen is dat de mensen gelukkig worden. Ik blaas graag leven in de brouwerij. Help graag de mensen. Ik ben ook creatief bezig en maak graag iets van niks. Sociaal, spontaan wel een breedsmoelkikker.

 

Mijn verdere zomer plannen, ik doe een vrijwilligersreis naar portugal,en een weekje in gent werken, de rest van de dagen loopt mijn stage door zo blijf ik op de hoogte met mijn richting,ook staan er nog enkele shoots en shows gepland.

 

Ik vond het een verrassende collectie omdat je van alles had. Stoer, classi, cozy, sexy.

 

Tailina Seery

 

Ik ben een Spontane sociale en goedlachse meid die graag in de spotlight staat, daarom dat ik me echt goed voel in m’n vel op de catwalk Ik ben 21 jaar jong

 

Mijn zomerse plannen zijn vooral mij inzetten

inzetten voor Miss Coast Belgium ! X en genieten van het strand, nog enkele catwalks lopen en natuurlijk enkele shoots .

 

De collectie was klassevol en zeker kwaliteitsvol! Zeker een aanrader voor  iedereen.

 

 

Charline Debacker

 

Ik zou mezelf als een sociaal en opgewekt persoon beschrijven. Ik ben student  in de richting bedrijfsvertaler-tolk en ben dus vlot in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Sinds kort ben ik begonnen met fitnessen en het is mijn nieuwe hobby geworden. Ik ga nu om de 2 dagen naar de fitness.

 

Mijn plannen deze zomer zijn studeren voor de herexamens en op reis gaan met mijn vriend. Na de herexamens zou ik graag nog wat fotoshoots doen.

 

Er zit heel wat variatie in de collectie, er is dus voor iedere leeftijdsgroep wat wils. Het is ook unieke kledij die je niet zomaar in alle winkels zal tegenkomen

 

Thalisa Sinack

 

Mezelf in 10 woorden beschrijven:
Spontaan, Ambitieus, Sociaal, Nieuwsgierig ,Enthousiast ,Koppig ,Zelfstandig ,Gek ,Grappig ,Extrovert.

 

Ik heb nog een redelijk drukke zomer gepland met veel hostess en model opdrachten. Slechts enkele dagen heb ik vrij waarbij ik dan ook tijd zal maken voor familie en vrienden en om hopelijk van het mooie weer te kunnen genieten. In September zal ik echter toch nog eens het vliegtuig opstappen en warmere oorden gaan bezoeken. Om er zo vanaf oktober terug volledig te kunnen invliegen voor het nieuwe seizoen.

 

Ik hou ervan kledij te showen die ikzelf ook graag zou dragen. Er was echter geen enkel stuk bij die ik niet zelf zou willen dragen. Deze silhouetten zijn echter toegankelijk voor alle vrouwen, alsook betaalbaar , maar het blijft toch een tikkeltje exclusief. Het is niet de klassieke look , maar meer de gewaagde , moderne looks. Die zowel voor jong als oud toepasselijk is. Geen saaie kledij maar volledig klaar om de straten te bewandelen als een echte fashionista.
 

 

Fatimah Keshinro

 

Mezelf in enkele woordjes beschrijven: ik ben ambitieus, gemotiveerd, sociaal, doorzetter, spontaan. Ik ben graag rond mensen en leer graag nieuwe mensen leren kennen.

 

Mijn zomer plannen, ja niet zoveel meer daar ik eind augustus voor drie weken vetrek naar naar Los Angeles. Ervoor natuurlijk nog naar tomorrowland, nog wat promo en modellen Jobs, en werken.

 

Ik vond de collectie heel mooi, voor ieder wat wils. Ik zou het zeker en vast al dragen.

 

Nicole Symoens

 

Ik ben een vrolijk, behulpzaam, betrouwbaar, modieus, uniek, eigenwijs, sportief, sociaal, koppig en verlegen meisje.

 

Ik vind de kleding van de winkel GUTS stuk voor stuk prachtig. Ze zitten ook super gemakkelijk en zijn niet overdreven cliché. De collectie is zeer uniek en Fabienne heeft haar creatieve persoonlijkheid mooi naar boven gebracht. De tenues die werden gedragen door de modellen waren zeer stijlvol.

 

Deze zomer, vooral in juli zal ik mij nog volop bezighouden met mijn persmap. Ik zal nog enkele shoots proberen plannen. Voor de rest kijk ik al volop uit naar de driedaagse in augustus in Centerparcs met de finalistes van Miss Supermodel Belgium waar de prejudging ook zal doorgaan. Zelf ga ik ook nog 7 dagen genieten van de zon, zee en strand in Mallorca met m'n mama.

 

Er kan nog ge'smst worden tot 30 oktober. Op die datum zal ook onze finale plaatsvinden in Bredene. U kunt op mij stemmen door een sms te sturen naar: 6687 met daarin: MSMB (spatie) 11. Alvast bedankt!

 

Nathalie Wouters

 

Spontaan, leuk, zotte doos, sociaal, eerlijk, fashionable, blond, groot, slank, shopaholic, levensgenieter

 

Ik hou ervan om in het zonnetje te zitten met vrienden en een glaasje , want vriendschap is iets belangrijks voor mij. Natuurlijk heb ik ook enkele shoots gepland maar vooral hoop ik om veel op de catwalks, fashion is my second name!  Verder ga ik nog 2 weekjes op vakantie.

 

Ik vond het een heel mooie collectie! Heel uitgebreid en geschikt voor iedereen (jong en oud). De kledij is leuk om te dragen (comfi). Het prijskaartje is wat duurder maar daarvoor heb je een uniek stuk in je kleerkast hangen.

 

Lana Guetta

 

27 lentes jong. Ik steel graag de show, men noemt me charmant, goedlachs en iemand die super enthousiast overkomt maar toch down to earth blijft. Ik ben een levensgenieter en een echte fashionista. Ik kom steeds op voor de zwakkeren in deze maatschappij. Mijn beroep is dan ook pedagogisch Begeleider. Maar naast mijn gewone werk ben ik niet vies van een dansje op de catwalk

 

bottom of page