top of page

Hélène Gommers

Miss Almere 2016.

Na ruim drie maanden trainen, streden de twaalf Miss Almerefinalisten
op 20 maart om de titel Miss Almere 2016. Hélène Gommers is de gelukkige winnares en is het komende jaar hét gezicht van Almere. Sukie Krijgsman eindigde op de tweede plaats en werd daarmee de runner up.
“Het evenement was een groot succes! Er was een hoge opkomst, het publiek was zeer enthousiast en de finalisten straalden op de catwalk. Mitch Dancebizz en Club Cell hebben er een geweldige show van gemaakt. Hier mogen we echt trots op zijn!”, aldus de organisatie. En niet alleen het aanwezige publiek genoot van de show. Via de Facebookpagina kon de generale repetitie en de show Live gezien worden. Maar liefst 7500 mensen keken mee.
Miss Almere 2016 Hélène Gommers ontving een prachtig pijzenpakket. Zij zal binnenkort stralen op de cover van Modellenland Magazine en kreeg veel mooie fashion en beauty prijzen. Maar deze titel gaat niet alleen om het winnen. Miss Almere 2016 wordt ambassadrice van de Ali B Muziekids Studio in De Kinderkliniek én Stichting Hartje Almere.
Maar er was meer: Naast de titel Miss Almere, werd er door Gembird en Speaker College ook een VloggersTV Award 2016 uitgereikt. De finalisten maakten wekelijks vlogs over hun weg naar de finale en maakten kans om uitgeroepen te worden tot beste vlogger. Elisa Saive ging met deze bijzondere Award naar huis.
Ook werden er vier finalisten gekozen als het gezicht van hoofdsponsor Club Cell. Hélène Gommers, Manouk van der Schouw, Daimy Bhageloe en Rachel Wals zullen het komende half jaar te zien zijn in de nieuwe campagne van Club Cell.
Als eerbetoon aan burgemeester Weerwind die deze avond te gast was en Miss Almere 2016, werd er door MITS & Ro namens StylinQ en Boekingskantoor Rits het nieuwe nummer ‘Al Meer Voor Mij’ gelanceerd. “Wij vinden dat een nieuwe burgemeester een éigen lied over Almere verdient en hebben dit in samenwerking met Boekingskantoor Rits gerealiseerd”, aldus Myrthe Scharn, organisatie Miss Almere en eigenaar StylinQ. “De burgemeester was er zeer over te spreken en wilde het graag vaker horen. Dat is echt een mooi compliment.” DJMitchL, die de muziek voor de show verzorgde, liet dezelfde avond weten dat hij een remix van het nummer gaat maken.
De Miss Almereverkiezing kon zo groots neergezet worden, dankzij alle ruim 60 partners en sponsors van het evenement.


“Wij willen de finalisten, alle fans én iedereen die dit evenement heeft ondersteund, ontzettend bedanken voor hun komst, bijdrage en support. Onze missie is geslaagd!
#Glamour InTheCity” namens de Miss Almereorganisatie


Hoofdsponsors: Club Cell, Almere Deze Week, Restaurant Ida
Gouden sponsors: StylinQ, Mitch Dancebizz, ValentienGeerdes
Zilveren sponsors: AW Beautyschool, Vina Productions, Speaker College, Vereniging Bodyfashion Nederland, Cube Events, Gembird, Dokter André, BTV, Boemerang DM, DJ MitchL
Fotografen: Sacha van Manen Photography en Peter Isaak Man With A Camera
Media Partners: Modellenland Magazine en Almere Bruist
Bronzen sponsors en vrienden van Miss Almere
After Eden, Beauskin, Beauty for You, Beautysalon Angelique, Bloemen in Huis, Boekingskantoor Rits, Bowling Almere, By Maggie, Cointreau, Dansstudio Yvette, De Wijnkelder, Different View, Ditha Bonita, DJ Ronny V, Douglas (Diagonaal), Faces Beautyinstituut, Florale Haircare, FreaQ Fashion, Futuresounds, Herome, Hielz, Hipe I Love Events & Horeca, Ici Paris XL, In your Face Visagie, J'esthé beauty, Liefde & Ambacht, Logomotion, Luc Belaire, Martess Chocolaterie, Me. Wellness with Friends Partysneaker.nl, Places to Work, Quality Bartending, Saporito, Scents and Colors Almere, Spaan Productions, Studio SunLess, Taboo, Team Kappers, The Beauty Company, The Bodyshop, Ton Groenhuizen Juwelier, Turning Heads Hairsalon, Utopolis, Vossen, Wizard’s Wedding Wonderland.

 

bottom of page