top of page

In the spotlight:

Model: Annelies Coppieters

 

Biography

 

Ik ben geboren in 1993 en woon vlak naast Limburg in een boerendorpje in België. Als kind zocht ik veel uitdagingen en avontuur op. Ik ben opgegroeid met 4 broers en was hierdoor 'one of the boy's'. Ik had dan ook nooit gedacht dat ik ooit model zou staan of worden.
 
Door ouder worden groeide toch het meisje in mij, ik kreeg interesse in kunst en begon te tekenen, schilderen, knutselen.
Als sport begon ik met snowboarden.

Waarom model? Het is allemaal begonnen bij een goede vriendin die een fototoestel had en mij voor haar lens wou.  Ondanks we eerste klas amateurs waren, knutselde we een heel decor in elkaar en zochten we accessoires bij elkaar. Ik heb zelfs mijn woonkamer bedekt met plastiek om met bloem te kunnen gooien.
 
Nadat we de foto's op facebook geplaatst hadden kreeg ik enkele aanvragen om fotoshoots te doen. Een nieuwe wereld ging voor mij open, waarin ik helemaal ben opengebloeid. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, mijn gebreken en fouten leren accepteren, en zelfs waarderen.   
 
Ik hou ervan om zo creatief mogelijk te werken, hiervoor gebruik ik mijn hobby's zoals schilderen, knutselen en tekenen. Ik wil niet enkel maar mooi wezen, of sexy zijn, maar ik wil iets overbrengen naar de kijker, een verhaal, een gevoel, ...

Met vriendelijke groeten
Annelies Coppieters

 

https://www.facebook.com/AnneliesCopp?

 

Foto: F&PArtPhotografics - Mua&hair: Ina Dillen

bottom of page