top of page

In the spotlight:

Model: Ife Omo-Adeola


Biography

Mijn naam is Ifeoluwa Olaniyi. Ik ben geboren en opgegroeid in het Nigeriaanse Lagos maar woon sinds 2008 In België. Ik behaalde na drie jaar studeren het diploma Hotel Management. Ik hou mijn lichaam graag in vorm en speel daarom basket, tafeltennis en voetbal.

Ik ben een gepassioneerde, ambitieuze en hardwerkende jonge man met een breeddenkende visie, die vlot en liefdevol omgaat met elke medemens.

Wanneer ik voor de camera sta, bloei ik helemaal open. Ik amuseer me telkens enorm tijdens modellenwerk en sta open voor alle vormen van fotografie. Mode of eerder experimenteel, als ik mijn lichaam maar expressief kan gebruiken. Ik omschrijf mezelf graag als een smaakvolle, creatieve artiest met een speels kantje. En dat ben ik zowel als mens als ook wanneer ik poseer.

MIJN INSPIRATIE

Mijn interesse in fotografie en modellenwerk startte als hobby, met het doel om vooral erg veel plezier te maken. Mijn passie voor mode, fotografie, trends, schoonheid en creativiteit zorgden ervoor dat ik er steeds meer ging van houden om voor de camera te staan. Ik begon echt te genieten van de samenwerkingen met creatieve mensen.

Modellenwerk spreekt me enorm aan omdat het enerzijds gewoon erg leuk is om te doen en anderzijds omdat het een kans creëert om interessante en creatieve mensen van over de hele wereld te leren kennen.

De Amerikaanse acteur, zanger en model Tyrese Gibson is één van mijn grote voorbeelden. Niet alleen omdat hij enorm getalenteerd is, maar ook omdat ik mezelf in hem herken. Zingen, acteren, poseren: ook ikzelf geniet er steeds de volle 100 procent van.

https://www.facebook.com/ifeoluwa.oluwashola?fref=ts

 

http://www.ifeolaniyi.com/

 

 

Fotograaf :

Tom Henderix

Fotograaf :

Nico D'Hondt

Fotograaf :

Peter De Boos

bottom of page