top of page

Miss Almere presents Nails & Cocktails

 

Na het organiseren van diverse Miss-verkiezingen en benefietgala's besloot Myrthe Scharn van StylinQ in 2013 haar eigen Miss-verkiezing te organiseren. Met haar grote netwerk en expertise in de modebranche, ging zij op zoek naar jong talent. In samenwerking met Mitch Dancebizz organiseerde zij in 2014 de eerste editie van Miss Almere. Een lokaal event waar zij de stad mee op de kaart wil zetten. “In Almere ontbreekt het rode-loper-gevoel nog een beetje. Mijn missie is om de stad wat meer glamour te geven”, aldus Myrthe Scharn.
In maart dit jaar vindt de tweede editie plaats.


Het lijkt op het eerste gezicht een lokale verkiezing, maar er zijn inmiddels grote bedrijven en merken die hun naam aan dit glamour-event verbinden. “Almere is één van de grootste steden van Nederland, waar veel potentiële modellen rondlopen. Dit is dé manier om jong talent te scouten, op te leiden en aan werk te helpen. Daarbij heeft Almere veel topfotografen en visagisten, waardoor je samen iets unieks neer kunt zetten.”


Myrthe zet met StylinQ voor diverse bedrijven en merken modellen in en houdt zich bezig met de organisatie van events, de styling van fashion photo shoots en marketing/promotie. Daarnaast fungeert zij met Fotomodel.Amsterdam als model agency.
Door de nauwe samenwerking met Vereniging Bodyfashion Nederland, zet zij ook modellen in en organiseert zij modeshows voor grote ondermodemerken.


“De bikinironde tijdens een Miss-verkiezing is dus heel belangrijk. Want hier kunnen we beoordelen of een model ook geschikt is als bodyfashion model”, licht Myrthe toe.

Met Miss Almere wil Myrthe iets ‘anders’ laten zien. Geen traditionele verkiezing, maar leuke en bijzonder concepten en een spetterende show. Zo laat zij de twaalf Miss Almere-finalisten via VloggersTV, vloggen over hun leven als beginnend model. “Op deze manier geef je ze een platform, waar ze zichzelf kunnen presenteren. Het gaat ten slotte niet alleen om de looks, maar ook om de persoon! De foto’s zijn natuurlijk wel een ontzettend belangrijk onderdeel voor het portfolio van een model, maar als je ze als model wil inzetten, moeten je geen tuttige Miss-verkiezingfoto’s maken. We hebben dus wat leuke en originele concepten bedacht, waaronder Nails & Cocktails.”


Het concept Nails & Cocktails komt uit de koker van Quality Bartending, waar StylinQ vaak mee samenwerkt. “Ik vind het een heel sterk concept, want welke vrouw wil nou niet tijdens een feestje met haar vriendinnen haar nagels laten doen en ondertussen heerlijke cocktails drinken?”


Zo ontstond de samenwerking voor Nails & Cocktails. Deze shoot visualiseert het concept en is een pilot voor een toekomstig event. “Ik ben het hele team zeer dankbaar dat er zulke gave foto’s uit zijn gekomen. Want het resultaat is echt afhankelijk van een professioneel team en een prettige samenwerking. Met Sacha van Manen Photography en de AW Beautyschool, ben ik verzekerd van geweldige foto's.”

Meer weten over StylinQ? Kijk op stylinq.nl en fotomodel.amsterdam

 

Foto: Sacha van Manen Photography - Styling: StylinQ - Myrthe Scharn MuaH: AW Beautyschool - Wendy van der Linden
Make-up by Val - Valerie van Manen - Nails: Linda van den Bos - Cocktails: Quality Bartending - Mark Horné Met dank aan: Fruitmere

En volg zeker Miss Almere: https://www.facebook.com/MissAlmere

 

Sukie

Sukie

Sharon

Sharon

Rachel

Rachel

Nathalie

Nathalie

Marie-Claire

Marie-Claire

Manouk

Manouk

Cherylva

Cherylva

Deveny

Deveny

Elisa

Elisa

Hélène

Hélène

Kelly

Kelly

Daimy

Daimy

bottom of page