top of page

Heel erg mooi, ik heb al heel mooie dingen voorbij zien komen, ik zou zeggen keep up the good work!

- Photographer Esmee V-Sarton - (Belgie)

 

I like the magazine i think there is a good range of images and people.

- Model Sophia Blake - (England)

 

I like very much! I'm sure you make your way! keep it up!

- Photographer Valentina De Meo - (Italy)

 

I love Modellenland magazine! Very interesting interviews and good quality pictures! I think it’s a very good magazine to get published in and I’m very thankful for this opportunity.

- Model Ilvy Kokomo - (Letland)

 

Prachtig, inspirerend magazine.   Een waardevol naslagwerk voor een beginnend model en ongetwijfeld een inspiratiebron voor potentiële opdrachtgevers.

- Model Terry Groenen - (Nederland)

 

Ik vind het een super leuk initiatief. Zelf lees ik het elke maand door als ik eens een rustig moment heb. Het is altijd interessant ervaringen van andere modellen te lezen of om de ervaringen van de andere kant van de lens te horen. Je steekt er altijd wel dingen uit op!
- Model Stéfani Bosschaerts - (Belgie)

 

I think it’s great to have a publication that shines a light and shows the work of creatives.

- Photographer Sara M. Toscano - (Nederland)

 

Leuk tijdschrift, mooie foto’s en inspirerende intervieuws.

- Model Mika Franssen - (Nederland)

 

It is a very good magazine. I started following you recently. Your articles are complete and you’re brave enough to reveal new talents. It is very interesting.

- Photographer Manon Tabuteau - (France)

 

Pittig en kleurrijk...

- Make up artist en hairstylist Lima Kas - (Nederland)

 

J'adore le magazine. Le design est épuré et c'est un des rares magazine qui est dédiée entièrement aux Mannequins.

- Model Leonard Valentin - (France)

 

Ik vind het heel tof dat jullie een podium bieden voor iedereen die gek is op modellenwerk, modefotografie, visagie en styling! Erg inspirerend en mooi vormgegeven!

- Model Kim Sieders - (Nederland)
 

Ik zie een enorme groei vanaf het eerste magazine, vorig jaar pas, tot nu. Dat kan alleen maar beter worden in de toekomst! Het is ook een mooie kijk op de (Nederlandstalige) modellenfotografie op dit moment. Ik voel me vereerd dat ik er deel van uit mag maken!

- Photographer Christine Mooijer - (Nederland)

 

Ik vind het een geweldig initiatief. Er zijn zoveel talenten die nog niet ontdekt zijn. Het idee dat iedereen die betrokken is bij een shoot in het magazine kan komen is echt wel leuk. Zo is er een samenspel van zowel fotografen als modellen als visagisten,… Op die manier ontstaan er nieuwe contacten en worden anderen aangezet tot zichzelf misschien te ontplooien in een andere sector.

- Model Chinouk Van Baelen - (Belgie)

 

It’s great…I always welcome a new source for more inspiration. Thank you for including me.

- Photographer Edward McGowan - (United States)

 

Le magazine est innovant et très intéressant, je trouve que c’est une très bonne chose de donner la possibilité à de jeunes talents d’avoir une page dans celui ci, et j’espère qu’il deviendra aussi célèbre que ses ambitions …

- Model Caroline Gaillaguet - (Paris, France)

 

Ik vind het een mooie magazine. Ik wist niet dat het bestond totdat een aantal modellen waarmee ik had geshoot er in kwamen te staan met een aantal foto's van mij. Zij hebben mij er op gewezen. Bedankt nog!

- Photographer William Aponno - (Nederland)

 

Its always nice to see new model focused magazines.

- Model Zoi Morgan - (Nederland)

 

I truly think it’s amazing that you give models like me a chance to show our faces. I really like everything you guys put in the magazine.
- Model Kelly Verbree - (Nederland)

 

Een enorm leuk magazine! Ik heb het in mijn bladwijzer balk staan en zodra ik mijn laptop op start ben ik toch altijd erg benieuwd en kijk ik ook meteen naar foto’s/interviews etc.

- Model Kelly Lambregts - (Nederland)

 

It's pretty sick. Thank You for letting me be a part of it! Xx 

- Model Jenny O'Sullivan - (Liverpool)

 

Ik vind het een interessant magazine waar je veel  van andere collega’s te weten komt  en hoe ze hun werk als model ervaren.

- Model Jan veenstra - (Nederland)

 

Wij kende het online magazine allebei nog niet maar toen we hoorde dat we erin kwamen waren we natuurlijk erg benieuwd. We vinden het een mooi magazine omdat het modellen de kans geeft om zichzelf voor te stellen en contacten te leggen.

- Modellen  Marieke Heinsbroek & Jeff Lammers - (Nederland)

 

Cette un magazine intéressant qui permet de connaitre de nombreux artistes et d’échanger sur nos passions. On y découvre de très belles choses. Merci beaucoup Peter !

- Photographer Eva Sarraute - (Frankrijk)

 

I want to thank the MODELLENLAND magazine for this interview, which is a very good review or found anything more or less important in life .

A very fast, soon on the best catwalks.

- Model Enzo Buffone - (Frankrijk)

 

Super tof! Vind het echt leuk dat ik de kans krijg om hier in te staan.

- Model Elien Jansen - (Belgie)

 

Modellenland magazine is een magazine dat zowel voor jonge als ervaren modellen zeer informatief kan zijn. Je kan het ook ten alle tijden gebruiken om ideeën op te doen of de juiste mensen op tegen te komen die jou met iets kunnen helpen of ondersteunen 

- Model Djennah Van Nieuwenhove - (Belgie)

 

Ik had er niet eerder van gehoord. Maar ik vind het heel goed dat het modellenland Magazine een online platform bied voor modellen, fotografen en visagisten. Zo kun je nieuwe mensen leren kennen, elkaars werk ontdekken en netwerken.

- Model Dewika van Stralen - (Nederland)

 

Ik vind het echt super leuk, maar ook wel een beetje jammer dat het alleen online is.

Maar het idee is echt gaaf!!

- Model Carmen Peters - (Nederland)

 

Vind het heel leuk om dit soort werken te bekijken. Voor visualisatie is het zeker aan te raden.

- Photographer Bura Evren - (Nederland)

 

Ik vind het een tof magazine dat zeer inspirerend is. Daarnaast leer je via het magazine ook nieuwe fotografen, make-up artists en modellen kennen waarvan je anders nooit zou horen.

- Make-up artist Anne Voets - (Belgie)

 

Ik vind het erg leuk weer eens in Modellenland Magazine te staan. Ik pas sinds januari serieus gestart met het model staan voor foto’s dus het is ook een enorm compliment om zo snel al gevraagd te zijn voor deze rubriek.

- Model Anita Bos - (Nederland)

 

Geweldig! Er kunnen niet genoeg mogelijkheden zijn voor fotografen om zich te kunnen profileren en elkaars werk te leren kennen! Van elkaars werkwijze en resultaten kun je alleen maar leren en dat is altijd mooi meegenomen.

- Photographer Angela Everduim-Stoop - (Nederland)

 

Ik vind het geweldig om door te bladeren, om werken te bekijken van andere MUAs en fotografen. Zo blijf ik ook up-to-date met nieuwe talenten voor eventuele samenwerkingen.

- Make-up artist  Ulrike Loos - (Belgie)

 

Modellenland Magazine is een blad met veel variatie en ik vind het leuk om te lezen, maar plaatjes kijken is natuurlijk het allerleukste. 

- Model Roebie Heinsen - (Nederland)

 

I think it's a lovely form of media for aspiring and already well-known fotographers to be a part of. Seeing the level of others, in a way makes me want to be better at what I'm doing and pushes me forward in a positive way. It's really good for photographers to have a knowing of their colleagues improvement and have a place to share their art.

- Photographer Nikol Nikolchova - (Bulgaria)

 

Ik vind het heel leuk dat Modellenland Magazine modellen en fotografen de kans geeft om zichzelf te promoten in het magazine.

- Model Nathalie Bollen - (Nederland)

 

Afwisselende en veel goede informatie. De kwaliteit van de foto’s zijn ook vaak hoogstaand en het is fijn om nieuwe talenten te ontdekken. De covers zijn ook heel ferm.

- Model Meredith Thorina Geldof - (Belgie)

 

Ik vind het een zeer mooi concept! Het is zeker leuk voor de mensen die starten in deze fashion industrie.

- Model  Maylee Putman - (Belgie)

 

I was honoured to be asked to be featured in this magazine along with talented photographers. It’s great to see work from all sorts of photographers, makeup artists, models….from around the world.

- Model Maria Diva - (Canada)

 

Het fotomateriaal in het magazine vind ik altijd erg tof, erg divers! Ik haal er veel inspiratie uit. Vaak zie ik veel bekenden voorbij komen, ben altijd benieuwd wie er deze keer weer in staat.

- Model: Lonneke Vugs - (Nederland)

 

Een leuk magazine waar fotografen modellen leren kennen en andersom. je kan er leren van elkaar.

- Model: Laura Elisa Luys - (Belgie)

 

Looks cool and you have definitely featured some talented people. Thank you for inviting me!
- Photographer Guido Di Salle - (
Canada)

Mooi visueel opgezet en inspirerend Magazine met leuke interviews van mensen uit het vakgebied.
- Make-up artist Gytha Smit - (Nederland)

Really interesting! I wish all the best... go go go!
- Photographer Ismaele Bulla - (Milaan)

Until recently I hadn’t seen it.  But I’ve caught up now and read a few issues, and I’ve enjoyed  looking at the website; which I’ve added to my bookmarks.  I like the range of work displayed; it’s not restricted to single genres. That’s a healthy approach.   Thanks for icluding my work and words in it.
- Photograapher Jack Russel - (UK)

Modellenland Magazine is erg leuk en ook fijn, jammer dat deze niet in de winkel te koop is!
Het is leuk dat iedereen gebruik kan maken van dit Magazine.
Om werk te zien van andere modellen en fotografen vindt ik erg leuk en ook erg leerzaam.
Ik vindt het erg interessant en leuk om interviews te lezen van andere modellen, elke mening is weer anders en elke keer sta ik weer versteld van de mooie foto’s die erbij staan! Ga zo door Modellenland Magazine!
- Model Kim Libanon - (Nederland)

Het modellenland Magazine heeft goede ideeën en helpt startende modellen en fotografen goed op weg. Meerdere fotografen, stylisten, visagisten en modellen krijgen de kans zichzelf aan de hand van hun werk voor te stellen aan de lezers. Dit kan alleen maar positief werken.
- Model Lauren Sirica - (Belgie)


Ik vind het modellenland magazine er goed uit zien. Leuk hoe jullie dit zo doen voor modellen, fotografen en visagisten. Zeker voor mensen die net zijn begonnen, zo krijg je de kans eens wat meer over jezelf te vertellen.

- Model Sara Summer - (Nederland)

 

Modellen land magazine is een jong fris blad,waar modellen,fotograven,visagistes.De kans hebben om hun eigen werk naar

voor te brengen.Vertellen over ervaringen,boodschappen meegeven,prachtig

 werk laten zien. Fashion blad waar ik zelf wel van hou,met prachtige foto's.

- Model Britt van den Bouwhuysen - (Belgie)
 

Het magazine vind ik een mooi concept hebben, het biedt iedereen in de modewereld om hun ervaringen met andere te delen of wat over zichzelf te vertellen. En voor de startende modellen of geïnteresseerden in de modewereld, krijgen zo een mooi kijkje in deze wereld.

- Model Claudia Schuurmans - (Nederland)

 

I didn’t know the former magazine, I only discovered you recently. I am following your activity: it is really clean and you put on photographers, you propose editorials… that’s cool! And thank you very much for your interest!

- Photographer Clément Decoster - (Frankrijk)

 

Ik vind het een zeer leuk initiatief! Zelf kende ik het niet tot nu maar vind het wel een zeer leuk online magazine!

- Model Ellen Boucke - (Belgie)

 

Pour être sincère je ne le connaissait pas mais je viens d'aller faire un tours et ça m'a l'air assez bien, même si je ne comprends pas très bien le néerlandais c'est intéressant de lire les différentes expériences.

- Model Emilie Bleus - (Belgie)

 

Ik vind het een leuk magazine om nieuwe modellen en fotografen te leren kennen.

- Model Eva Vanoppen - (Belgie)

 

Een ontzettend leuk en gevarieerd blad, met elke keer weer de verassing van wat er nu weer allemaal in zal staan.

Zeker een verrijking op het gebied van fashion em fotografie en alles eromheen

- Model Evelyn Geldens - (Nederland)

 

Het magazine bevalt me erg goed. Het is informatief en ik vind het leuk om een biografie van een model of fotograaf te lezen. Zo leer je wat meer van de mensen kennen. Het magazine is voor iedereen gemakkelijk toegankelijk.

- Photographer Jacob Possel - (Nederland)

 

Het bereiken van verschillende media is dus zeker iets dat ook meer moet gebeuren en ook veel tijd in beslag neemt. Het nieuwe magazine is dus ook mogelijk door mensen zoals Peter Van Pouke die intensief bezig zijn met de belangstelling in de fotografie. Dit is een meerwaarde naar veel fotografen die graag de lat iets hoger willen leggen. Dus zeker alle eens een kijkje nemen op modellenland en eens bladeren tussen alle mooi foto’s die daar te bekijken zijn.

- Photographer Thierry Goovaerts - (Belgie)

 

Ik vind het er heel goed uitzien, had er eerlijk gezegd nog niet van gehoord, maar onder de indruk van de site en het magazine.

- Photographer Sacha van Manen -

 

Ik vind het een geweldig initiatief. Het is prachtig dat zij modellen en fotografen in het zonnetje willen zetten en hun werk willen publiceren. Ik voel me ook zeer vereerd dat ik in dit nummer mag staan

- Model Fréderique Axelle Goud - (Nederland)

 

Super leuk! Ik vind het vooral heel tof dat jullie een podium bieden voor beginnende artiesten zoals ik.

- Photographer Chlóë Matanja - (Nederland)

 

Nieuwe magazines waarbij de creativiteit van vakgenoten word getoond is altijd belangrijk. Dat doen jullie ook op een prima manier.

- Photographer Mark koolen - (Nederland)

 

Ik vind jullie blad een mooi initiatief, en het is goed dat fotografen een vernieuwend platform krijgen waar ze zich kunnen uiten.

- Photographer Mike Wolters - (Nederland)

 

Ik vind het zeer leuk dat dit bestaat zo kan iedereen zien wat er aan toegaat in de modellen wereld!

- Photographer Lisa Scheepers- (Belgie)

 

Ik vind het modellenland Magazine super en het is vooral een leuke manier om met andere fotografen en modellen in contact te komen, alsook met hun werk. Het is zeker en vast de moeite waard om de komende edities van jullie magazine in de gaten te houden. Voor mij is het dus zeker een eer om in jullie magazine te mogen verschijnen!

- Model Stefanie Lacante - (Belgie)

 

Great platform for both (model and photographer) sides of creative process.

- Photographer Daniel Chorup - (Nederland)

 

Een leuk magazine waar fotografen modellen leren kennen enandersom. je kan er leren van elkaar.

- Model Laura Elisa Luys - (Belgie)

 

Ik vind het modellenland Magazine echt top ! Leuk dat dit uitgekomen is en beginnende modellen zoals ik krijgen de kans om te tonen wat ze in petto hebben.

- Model Lene Van Renterghem - (Belgie)

 

Super leuk! Ook dat jonge/beginnende fotografen wat in kunnen sturen of wat kunnen vertellen zoals ik zelf. Het ziet er goed uit.

- Photographer Melanie Schat - (Nederland)

 

Ik vind het leuk dat er mensen uit verschillende vakgroepen in de modellenwereld en van verschillend kaliber&niveau de kans krijgen hun verhaal te vertellen en hun werk te tonen. Ik voelde mij dan ook erg gevleid toen mij werd gevraagd dit interview en mijn foto’s in te sturen!
- Model Michelle Elisabeth - (Nederland)

I really like the fact. That Modellenland Magazine also showcases the artists behind the editorial work and does not only publish the pictures. It is very interesting to read what inspired people to create a certain series, what keeps them going and where their drive comes from.
- Model Lizzy Meow - (Nederland)

Een mooi en verzorgd magazine! Leuk vooral dat modellen en fotografen hier de kans krijgen om iets van zich te laten zien. Een goed initiatief.
- Photographer Harold Vermeulen - (Belgie)

It looks amazing, I love that there is so much variety in the photography that is highlighted in the magazine. I also like that the magazine gives the opportunity for models and photographers to introduce them selves.
- Model Christel Schuurman - (Nederland)

Ik volg het magazine reeds van de opstart en vind het een heel leuk initiatief. Op deze manier kan nieuw talent zich kenbaar maken op een professionele manier.
- Model Leen Geysen - (Belgie)


Leuk blad om te lezen en ook weer een inspiratie bron.
- Photographer Nick de Vries - (Nederland)


Als eerste wil ik even zeggen dat ik het een eer vind dat ik hiervoor gevraagd ben. Ik vind het een leuk magazine, interessant om de verschillende interviews met modellen, fotografen en mua’s enz. te lezen en hun diverse werken te zien. Ook is het een mooi platform om wellicht nieuwe contacten te leggen of te delen.
- Model Inge van Dooren - (Belgie)

Heel tof initiatief. Al heel veel prachtige foto's goede fotografen en mooie modellen voorbij zien komen.
- Photographer Yvette Leur - (Nederland)

Een heerlijk magazine dat modellen een kans bied om open boek te spelen en hun bevindingen te delen met de lieve lezers.
- Model Liss Bouwens - (Nederland)

Modellenland helpt iedereen die zich met fotografie bezig houdt. Het is goed om (kritisch) naar foto’s te kijken. Let daarbij niet alleen op het model maar ook op de werking van de omgeving en het licht. Laat je inspireren door wat je ziet en probeer het als beginner zelf eens na te doen maar heb daarna het lef om je eigen ideeën uit te voeren.
- Photographer Paul Ruisendaal - (Nederland)

Tot nu toe heb ik enkel maar positieve dingen gezien! Er staan een heleboel mooie foto’.Ik vind dat het er heel professioneel uitziet terwijl het nog niet zo lang geleden opgestart is!
Ook zijn de stijl van de foto’s heel verschillend waardoor dat het voor iedereen ook interessant is.
- Model Sherelle de Jong - (Belgie)

I am fond of all forums which showcase artists work and Modellen Land Magazine is doing a great job at exactly that. Keep up the good work.
- Photographer Eric Marillier - (London)

Ik werd gevraagd door het modellenland magazine. en had er al vaak iets van voorbij zien komen. Een erg leuk online magazine. waar zowel model als fotograaf een leuk verhaal kan doen. Een verassend leuk magazine, waar ik blij ben om in te staan.
- Model Marleen Cuppen - (Nederland)

Het magazine ziet er goed uit en ik geloof in een goede toekomst. Ik zie er veel bekende mensen in staan, en dat maakt het voor mij erg aantrekkelijk om er eens doorheen te bladeren. Ook is het erg leuk om er inspiratie uit te halen en nieuwe namen voorbij te zien komen.
- Photographer Sabine van Gorp - (Belgie)

Internationale alternatieven zijn er genoeg, maar in deze kleine regio (Benelux) ontbrak het aan een goed initiatief. Hopelijk kan het uitgroeien tot een vaste waarde.
- Model Kurt Van de Velde - (Belgie)

I think your magazine is a great opportunity for artists and models to be seen and heard, amazing pictures and articles every day. To all the staff- writers, photographers ect. Keep up
the good work !
- Model Aiste Riksen - (Nederland)

 

I love how you give the change to us photographers and models to give an insight of what goes behind the camera, keep the great work.

- Photographer Franggy Yanes - (Nederland)

 

Ik ken het magazine nog niet zo lang, maar wat ik er tot nu toe van gezien heb vind ik erg leuk. Ik vind het ontzettend tof dat jullie modellen, fotografen en de kans geven te laten zien wie ze buiten hunfoto’s zijn.

- Model Elise Jansen - (Nederland)

 

Allereerst wil kwijt dat ik het een eer vind om voor dit blad gevraagd te zijn . Tot nu toe heb ik het blad met veel plezier gelezen . Een blad waarin je veel variatie in foto’s voorbij ziet komen en andere ervaringen kunt lezen van modellen en fotografen

- Model Yvanca Meulemans - (Nederland)

 

Ik vind het super dat Modellenland Magazine modellen, fotografen, visagistes en stylistes de mogelijkheid biedt om zichzelf te presenteren. Het magazine ziet er prachtig uit en ze hebben al snel veel lezers weten te bereiken. Mijn complimenten voor het vele werk dat in elke editie gestoken wordt.

- Model Vivian - (Nederland)

 

I that your magazine is very innovative and stylish in the same time.

- Photographer Łukasz Majewski -  (Warschau – Polen)

 

Ik vind het een erg leuk initiatief om creatieve mensen een plek te geven waar ze zich kunnen voorstellen en kunnen laten zien wat ze kunnen.

- Photographer Stephan Wor - (Nederland)

 

Modellenland Magazine is een ontzettend leuk blad, vooral omdat het zo toegankelijk is. Ik vind het prachtig om er doorheen te bladeren en alle foto’s te zien. Daar doe ik echt inspiratie uit op!

- Model Monique Tempelman - (Nederland)

 

Overzichtelijk en erg interessante onderwerpen! 

-Photographer Roxanne Letterie-  (Nederland)

 

Je pense que ce magazine est une très bonne idée, il y a beaucoup de talent en Belgique qui sont souvent laissé dans l’ombre alors qu’il mériterait de briller comme chaque talent mis en avant! J’espère que votre magazine fera beaucoup parlé de lui.

- Photographer Laurine Lolah Wedji - (Rio de Janeiro)

 

Ik vind het ontzettend leuk dat jullie mensen de kans geven om zo wat werk te laten zien en andere mensen ermee inspireren!

- Photographer Evely Duis - (Nederland)

 

Zoals gezegd, ik hou van een goede voorbereiding en heb nog “even” alle voorgaande edities en specials van jullie magazine goed doorgelezen. Een prima aanvulling op de reeds bestaande (online) magazines. Er wordt ruimschoots aandacht gegeven aan mensen die serieus met fotografie bezig zijn maar (nog) niet tot de top gerekend worden. En … weer een inspiratiebron !!

- Photographer Maurice de Vries - (Nederland)

 

Erg tof! Fotografen en modellen krijgen de kans om zichzelf voor te stellen aan de wereld en ik denk dat dat een duwtje in de goede richting is.

- Model Wieteke Konings - (Nederland)

 

Een mooi en exclusief magazine! Ik vind het erg goed dat jullie zoveel ruimte vrij maken om fotografen en modellen een kans te geven om zich te laten zien.

- Photographer Hylke Greidanus - (Nederland)

 

Ik had het al eens voorbij zien komen en ik denk dat het vooral voor veel fotografen, visagisten, stylisten, modellen en noem het maar op zorgt voor veel inspiratie en motivatie!

- Photographer Kayleigh Bogaars - (Nederland)

 

Ik vind het nieuwe magazine een erg goed initiatief. Het geeft modellen en fotografen uit alle takken van de modelfotografie een kans om zichzelf te presenteren en ook om elkaar te leren kennen. Ik denk dat hieruit zeker nieuwe samenwerkingen gaan ontstaan die uiteraard weer bijdragen aan de wereld van de modelfotografie. Ook vind ik het erg goed dat jonge en beginnende fotografen hier ook de kans krijgen om zichzelf te profileren.

- Photographer Mieke Rozeman - (Nederland)

 

Het is leuk dat er een magazine is waarin verschillende mensen uit deze wereld de kans krijgen iets over hun werk te vertellen en je deze verhalen zo kan lezen. Je krijgt zo een goed beeld van hoe het er vanuit verschillende gezichtspunten uitziet. Daarnaast is het altijd leuk om mooi werk te bekijken!

- Model Jaleesa Koelen - (Nederland)

 

I think it is absolutely great! There are a lot of inspiring and breath-taking photos. Everyone can easily find something for themselves.

- Photographer Karolina Szyderska -  (Warschau – Polen)

 

I like it a lot

- Photographer Ricardo Poggi - (Nederland)

 

Ik had het al ooit voorbij zien komen op mijn facebook en vond het een heel goed idee. Zo kun je fotografen, modellen, mua’s toch een kans geven wat van hun werk te tonen en zich voor te stellen.

- Model Roxy Snijders - (Nederland)

 

Ik vind het een erg leuk initiatief. Zo kunnen wel vele modellen, fotografen en stylisten in de spotlight komen en elkaar promoten.

- Photographer Katja de Bruijn - (Nederland)

 

Ik vind het een leuk intressant blad met een leuke samenwerking voor nu. ik heb er veel over gelezen voordat ik op reis ging. Het heeft me heel erg geholpen voor tips voor gezondheid, en met ervaringen van de andere modellen. Zoiezo vind ik het wel erg leuk om te lezen wat andere modellen hebben meegemaakt met hun trip! Dus een Top blad.

- Model Larissa van Die -  (Nederland)

 

I think you are doing a great job. Despite being quite new, you already have a lot of quality content in magazine.

- Photographer Marian Wodzisz - (UK)

 

I really like the Mag, I read some articles and it seems like you know a thing or two about fashion guys. keep that.

- Model Michal Idan - (Israel)

 

Very good job

- Photographer Koc & Stefanowski - (Polen)

 

De eerste keer dat ik de magazine zag, was ik enthousiast dat er zoveel informatie en ervaringen van andere modellen op staan. Dit is namelijk een inspiratie voor mij en andere modellen. Iedereen kan op deze manier van elkaar leren.

-Model Kiki Jessen- (Nederland)

 

Wel, om heel eerlijk te zijn kende ik het niet. Maar was aangenaam verrast wanneer ik het las, het lijkt mij een heel fijne manier om modellen en fotografen even in de “spotlight” te zetten, want laat ons zeggen naast al die glitter en glamour is het ook soms eens fijn om gewoon eens even je visie te delen met anderen, de modellen achter een mooie foto zijn tenslotte meer dan gewoon een mooi plaatje, en fotografen zijn meer als gewoon mensen die wat foto’s maken.

- Model Jelka Vik - (Belgie)

 

Het is een mooi magazine, met knap fotowerk en interessante mensen. En leuk dat het zich richt op onze regio. Heb al heel wat bekenden langs zien komen.

- Photographer Arrien van Vliet -  (Nederland)

 

Ik kende het modellen land Magazine eerlijk gezegd niet voordat ik benaderd werd om hier een interview voor te schrijven. Heb even rond gekeken en ik vind het erg leuk dat dit Magazine modellen, visagisten en fotografen de kans geven om hun werk te laten zien!

- Model Esmée van der Goes - (Nederland)

 

Het zit er professioneel en clean uit.

- Photographer Kern Thompson - (Nederland)

 

Modellen Land Magazine is a very inspirational and interesting magazine, it's connecting a lot with the readers in my opinion, and is worth reading it and enjoying every second page. I find a great story on each page and that is what I like also about the magazine.

- Model Ana-Maria Cojocaru - (Romania)

 

Na een gave shoot met Imani (11jr) kwam ik door haar moeder op de site, Ik vind het een erg gaaf blad dat zich dan geheel richt op editorial en daarmee een kans bied aan fotografen zoals ik, Dat mensen zich hier zo voor inzetten puur omdat het hun passie is herken ik enorm terug in mezelf!

- Photographer Robin van Willegen - (Nederland)

 

Ik vind het magazine een erg mooie uitstraling hebben en vooral goed voor startende mensen in de fashion industrie.

- Model Egith van Dinther - (Los Angeles)

 

Modellenland Magazine is een mooi platform waar fotografen en modellen de kans krijgen om zichzelf te presenteren.

- Photographer Petrus Tomasila - (Nederland)

 

Echt een superleuk concept! Ik zie veel collega’s voorbij komen. Ben er trots op dat ik erin mag staan, en wellicht ook eens leuk om mijn eigen fotografie werk naar op te sturen!

- Model Photographer Anneliese van Buren - (Nederland)

 

Ik vind Modellenland Magazine super! Het is erg

leuk om allemaal verschillende modellen, fotografen, stylisten, visagisten hun werk te zien. De verschillende interviews met verschillende mensen is interessant, iedereen heeft weer een andere visie en mening over dit vakgebied, dat vind ik leuk om te lezen. Alle foto’s zien er professioneel en mooi uit, ik kijk vol bewondering naar elke pagina van dit magazine!

- Model Claudine Buisman - (Nederland)

 

I think it's a good way to present artists from all over the world and to reach more people, and more intimately

- Photographer Iria Castro - (Spanje)

 

Heel erg leuk! Ik vind het super dat ik op deze manier foto’s en

intervieuws kan lezen en zien van modellen en fotografen waar ik zelf tegen op kijk, die ik zelf wel is heb ontmoet of waar ik zelf wel is mee heb samengewerkt. Ik vind het ook heel gaaf dat je op deze manier toch iets van elkaar kan leren en je kan laten inspireren door de foto’s of poses van anderen. Vooral in anderen hun werk zit vaak inspiratie voor concepten die ik zelf graag zou willen uitwerken met een eige twist eraan! Mijn complimenten

- Model Kimberley Francke - (Nederland)

 

Modellenland Magazine is een prachtig blad waarbij de energie er vanaf straalt. Ik raad het iedereen aan om te lezen/bekijken voor ontspanning en inspiratie. Het is mooi om te zien  iedereen hiermee een kans krijgt om zichzelf aan de buitenwereld te tonen via het blad.

- Model Ghislaine Lief - (Nederland)

 

Vind het een super leuk magazine. Goed idee ook! Zo krijg je de kans om jezelf te laten zien en vind ik het zelf ook leuk en interessant om te lezen hoe anderen mensen zijn begonnen aan hun droom.

- Model Denise Bon - (Nederland)

 

Modellenland Magazine vind ik erg leuk. Het publiceert niet alleen foto’s, maar kijkt net even iets verder. Ook krijgt het gehele team de credits bij een foto wat ik zelf echt een pluspunt vind.

- Model Kim Sanders - (Nederland)

 

Tof boekje, veel variatie in beelden en stijlen! Ik vind het interessant om nieuwe talenten te zien in het magazine. Het is fijn dat iedereen hier een kans krijgt om zich te bewijzen. Ook een inspiratiebron voor velen.

- Model Laura Theys - (Belgie)

 

Like the magazine, the way it shares a lot of different informations. And there is a good community, that is important to have more diversity.

- Model Chloé Brasé - (Parijs)

 

Ik vind het een leuk initiatief! Het is leuk om ervaringen van anderen te lezen, en om zoveel verschillende soorten foto’s en mensen bij elkaar in één magazine te zien.

- Model  Monique RM - (Nederland)

 

Ik vind het er modern en strak uitzien, daar hou ik wel van. Ook vind ik het leuk dat jullie mensen nieuw op dit vlak de kans geven om zich zelf te laten zien en van zich te laten horen.

- Photographer Denice Lindeman - (Nederland)

 

Ik vind het een leuk initiatief. Ik heb al verschillende bekenden in het magazine voorbij zien komen maar ook al fotografen gezien die ik nog niet kende waar ik in de toekomst wel een keer mee zou willen samenwerken

- Model Joyce Buining - (Nederland)

 

Het is iets wat ontbrak in de België. Met de juiste mensen komt het zeker goed.

- Photographer Robbert Poel - (Belgie)

 

Super! Heel trots dat ik hier in mag staan

- Model/Photographer Anneliese van Buren - (Nederland)

 

Modellenland magazine is een leuk modern magazine. Ik vind het leuk en interessant om de verhalen van jong talent en ervaren talent te lezen. Over hoe zijn begonnen en hoe hun tegen het vak aankijken. Daarnaast kan je veel inspiratie uit het magazine halen. Het zou misschien leuk zijn als er bijvoorbeeld nog een stukje over tips en tricks in komt. Zodat we ook van elkaar kunnen leren. Nederland is wat dat betreft zo verzadigd. En er is veel

concurrentie. Mijn tip is: Concurreer elkaar niet kapot! Help elkaar en gun elkaar!

- Visagie Stefanie de Bruijn - (Nederland)

 

Een super leuk magazine om te lezen. Je leest veel over andere modellen, fotografen en ga zo maar door. Ik vind het heel leuk dat ik nu zelf ook in het magazine sta. Ik voel me er erg gevleid bij.

- Model: Melany van der Zweep - (Belgie)

 

Ik vind het zo leuk  dat jullie een plek geven aan verschillen mensen die in de mode wereld bezig zijn

- Photographer Sandro M. Villanueva - (Nederland)

 

I find it very interesting and inspiring.

- Photographer Aleksandra Striapunina - (Nederland)

 

Vind het een mooi magazine, vind het vooral leuk om te lezen wat een ander beweegt om te doen wat ze doen.

- Photographer Guido de Graaf - (Nederland)  

 

Ik vind het een uitstekende manier om modellen, mua(h) en fotografen elkaar wat beter te leren kennen. Zo is iedereen rapper geneigd om eens samen te werken met elkaar. Top idee, zeker blijven voorzetten!

- Model Yana Van Coillie -  (Belgie)

 

Your new magazine is genius. I felt really inspired looking at the amazing job put into those

pictures

- Photographer Vinh Nguyen - (Frankrijk)

 

Ik vind het een zeer interessant magazine. Het zit goed in elkaar en toont je veel van de fashion wereld.

- Model Jietse strubbe - (Belgie)

 

Het magazine spreekt mij aan omdat ik er veel goed werk in terug zie komen. Daarnaast biedt het mensen een platform om zich zelf te presenteren aan de lezers.

- Photographer Xander Barents - (Nederland)

 

I think that your magazine is a useful tool for the knowledge of professionals from various sectors and I feel obliged to thank you for your commitment and quality.
- Photographer Beppe Bisceglia - (Italië)

Ik was er eerlijk gezegd niet bekend mee, ik wist er pas vanaf wanneer ik gevraagd werd voor een shooting voor publicatie voor jullie Magazine! Was erg leuk!
- Model Britt kanters - (Nederland)

Tof concept, er staan veel mensen in die ik ken, dat is super leuk!
- Photographer Esther Starren - (Nederland)

Heb inmiddels alle uitgaves doorgenomen, vind het een mooi blad, met topfoto’s heel divers. Ook dat fotografen en modellen aan het word komen, maakt het toch ook heel leerzaam.
- Huub Wolters - (Nederland)

Het ziet er mooi uit. Heel interessant om in de wereld van andere fotografen en modellen te kijken. Wie weet komen er via deze weg nog nieuwe samen werkingen uit. Dat zou leuk zijn.
- Model Kiki Janssen - (Nederland)

Ik vind het een super mooi initiatief om zo inspirerende foto's te delen met elkaar en elkaar te blijven inspireren, zodat je er weer nieuwe energie van krijgt.
- Model Kim van Rijn - (Nederland)

Heel interessant, ook om andere modellen / fotografen te ontdekken.
- Model Lotte Feyen - (Belgie)


I love the concept. The magazine combines beauty and fashion and it is also nice to read interview with other models. And the photography is stunningly good.
- Model Marisah Pam - (Nederland)


Ik heb modellenland magazine pas recent ontdekt. Het is vooral handig om up - to - date te blijven in de wereld van fotografie en modellenwerk. Het is leuk om nieuwe gezichten en eventuele samenwerkingen te ontdekken. Ik zie het als een groot trefpunt voor (nieuwe) talenten.
- Model Marta Morozova - (Belgie)

Heel tof! Vooral door blijven gaan :)
- Photographer Richard Terborg - (Nederland)

Leuk,zit goed ineen,
- Photographer Ronald Cools - (Belgie)

Ik vind het een leuk magazine. Er word veel uitgebracht en veel verschillende issues bijvoorbeeld, zo heb je ook meer kans er eens in te staan, super leuk!
- Model Rowena van Veldhoven (Nederland)

Ik vind jullie magazine heel interessant omdat ik zelf ook veel opsteek door het magazine te lezen. Het heeft een aantrekkelijke look en het geeft modellen en fotografen een kans om zichzelf voor te stellen. Zit leuk in elkaar.
- Model Sarah Vinken (Belgie)

Modellenland Magazine is super, heel leuk om te zien hoe er een nieuwe generatie aan modellen, fotograven en nieuwtjes op het gebied van Fashion/editorials onstaat. Alles beweegt soms langzaam, maar wel de juiste richting op.
- Photographer Siciliani Texel (Nederland)

 

I do like the form, and content, however I would change the design of a main page. I cannot say anything about paper version, as I havent seen it yet.

- Photographer Radoslaw Pujan - (Belgie)

 

Prima magazine. Veel mooi fotowerk en informatie van en over vakgenoten. Good job!

- Photographer Peter Isaak - (Nederland)

 

Ik vind het heel erg interessant, je leert veel over de andere modellen fotografen en visagistes. Leuk om te lezen over andere mensen

- Model Tessa Advocaat - (Nederland)

 

Leuk dat zo veel aandacht een keer wordt besteed aan alle mensen achter alle mooie foto’s!

- Model  Jet Munneke - (Nederland)

 

Uitstraling. Zit goed in elkaar en is heel mooi verzorgd. Ik hoop zeker dat het een blijver mag zijn.

- Photographer Marc Expeels - (Belgie)

 

Ik had er tot voor kort nog niet van gehoord, maar ben blij dat ik het heb leren kennen. Het is een ontzettend fijn initiatief om mensen met dezelfde interesses een platform te geven hun werk te tonen.

- Photographer Miech Rolly - ( Belgie)

 

Prima magazine. Veel mooi fotowerk en informatie van en over vakgenoten. Good job!

- Photographer Peter Isaak  - ( Nederland)

 

I do like the form, and content, however I would change the design of a main page. I cannot say anything about paper version, as I havent seen it yet.

- Radoslaw Pujan - (Belgie)

 

Ik kende het magazine al vanaf de start omdat een paar bekende modellen werden geinterviewd en dat trok mijn aandacht. Het ziet er strak uit en ik vind het een heel leuk initiatief met leuke verhalen. Ik blijf het zeker volgen !

- Photographer Ron Stam - (Nederland)

 

1

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

bottom of page