top of page

 

I think it’s a great initiative! A cool way for people in this business to meet and connect and also for starting models to introduce themselves. I really like it! Keep it up.

- Model Elisabeth Tjen-A-Tak - (Netherlands)

 

It's a great initiative, there's not so much place dedicated like this magazine, and put the attention to the model is a great idea,

- Photographer Denis Photographie - (Belgium)

 

Een super ervaring om er in te komen. Vind het een prachtig magazine. Staan mooie foto's in, en je komt steeds weer nieuwe dingen tegen en nieuwe personen! Erg leuk dus!

- Model Milou Kostense - (Netherlands)

 

Ik vind het een erg leuk initiatief, die ook goed is uitgewerkt. Ik denk dat het veel beginnende modellen veel tips and tricks kan opleveren

- Model Laura van Eer - (Netherlands)

 

Laat nooit iemand jouw vertellen dat je niet goed genoeg bent. Je bent uniek en dat maakt jouw speciaal. grote oren? volle lippen? Sproeten? bleke hud? Wees niet onzeker. Maak daar je handelsmerk van.

- Photographer Joyce Roswitha - (Netherlands)

 

Eerlijk gezegd was ik niet bekend met jullie magazine. Maar na bladeren door wat voorgaande issues, vind ik het verfrissend dat er ook aandacht besteedt wordt aan de mensen achter de schermen van producties.

- Styliste  Fayola Wekker - (Netherlands)

 

Ik vind het een geweldige magazine. Het toont erkenning aan fotografen, modellen en visagistes hun werk. Het is een eerlijke kans voor iedereen die een portfolio wilt opbouwen. Ze kan dingen leren van elkaar, nieuwe fotografen en/of modellen ontdekken, je kan elkaars werd bewonderen wat je typeert. Toch super leuk! Een publicatie die je ook nog eens online kan bekijken is echt een super leuke meerwaarde voor iemands portfolio. Ik ben door enkele fotografen al in Modellenland Magazine gepubliceerd geweest, waarvoor dank!

- Model Efka Goovaerts - (Belgium)

 

I discovered recently but I like the interview part, whatever it’s from models, artist, or photographer, I just hope it will be more organized in the future with suggestion of moodboard and theme for future issues

- Photographer Fabrice Meuwissen - (France)

 

Leuk magazine. Tof om verhalen van modellen en andere fotografen te lezen. Is ook een leuk platform om je werk te presenteren. Modellenland heeft toekomst.

- Photographer: Davy Gagnon - (Belgium)

 

Super, ik kijk er al naar uit om de geprinte versie te zien!

- Photographer Kevin Vandenberghe - (Belgium)

 

Modelland Magazine vind ik een geweldige plek die het podium biedt aan alle verschillende soorten talenten in de modellenwereld.

- Model Stella Dorrestein - (Netherlands)

 

Heel mooi initiatief! Mooi magazine met heel veel mooi werk om jaloers op te zijn.

- Photographer Guido Van Damme - (Belgium)

 

Blijf doorzetten. Deze creatieve sector is hard, maar met doorzettingsvermogen kom je al een heel eind. Wie weet tot snel en zie ik je voor mijn camera!

- Photographer Laura Knipsael - (Belgium)

 

Eerlijk gezegd kende ik het niet. Ik werd benaderd of ik een interview wilde geven. Ik vind het heel leuk dat er tegenwoordig voor andere meiden dingen online te lezen zijn. Toen ik begon, was dat er allemaal nog niet.

-  Model Tessa Brix-Jurisich - (Netherlands)

 

Je pense que le “ Modellenland Magazine “ est très intérressant pour nous passionnés , que soit photographe , modèle , maquilleuse ,coiffeuse et

riche en inspiration .

-  Model Melodie Delecluse - (Belgium)

 

Like the idea and look a lot, great editorials and artiss your represent here

- Photographer Peter Müller - (Germany)

 

Your magazine is a perfect example for photographers to take inspiration, to discover a lot of photographers and models, you show a lot of different styles each one can found what he love inside. And I would like to say thank you, I'm proud to be inside now !

- Photographer Michel Verpoorten - (Belgium)

 

The first time I heard about your magazine it was this month I was in with the photographer Mathilde Bresson, I really like it and I like the way it giving opportunity to every body)

- Model Leedna Bo Vega - (Usa)

 

In één woord; Super! Het is heerlijk om te lezen, het is interessant, jullie geven mensen een podium om zo gestalte te geven aan ieders werk! Dit mgazine heeft potentie en verbind creatieve breinen met elkaar! Ga zo door! 

- Photographer Martijn Koolwijk - (Netherlands)

 

I love the magazine. It offers the opportunity to put a photographer, a model and a make-up artist (and their work) in the spotlight. I’m always looking forward to the new edition: getting to see new work and getting inspired.

- Make-up artist Tim De Cubber - (Belgium)

 

Ik vind het een heel tof magazine en heeft niets te benijden aan grote magazines! Ik leerde deze kennen via facebook en lees deze graag via internet. En hoop dat het ooit zoveel succes kan hebben als een internationaal magazine!

- Model Carol-Ann Pietrons - (Belgium)

 

I like the way of editing and the artwork. The magazine is a good way for people to show their talents and admire the work of others. There are so many brilliant photographers and models around the world!

- Photographer Karolina Ciosek - (Poland)

 

Top natuurlijk ! Ik vind het een eer dat ik hierin mag verschijnen ! Is een ideale manier om te tonen hoe graag je model bent en altijd op zoek bent naar nieuwe en leuke samenwerkingen!

- Model Michelle Cypers - (Netherlands)

 

Ben via een model (Jade) dat in de vorige editie in het magazine stond gewezen hierop. Was meteen enthousiast. Prachtige opmaak met kwalitatieve beelden van de betere modellen en fotografen. Knap om dat keer op keer voor elkaar te krijgen. Vind het dan ook geweldig dat ik dit keer mijn werk mag tonen.

- Photographer Henny Sep -  (Netherlands)

 

Ik vind Modellenland een super online magazine, met prachtige foto’s van mooie modellen. Daarnaast vind ik de interviews leuk om te lezen, en vind ik het leuk dat ik er modellen in terug vind die ik ooit heb ontmoet.

- Model Rosanne van Druten - (Netherlands)

 

I like it alot and it´s intressing

- Photographer Fredrik Dahlberg - (Sweden)

 

Heel gaaf, vol nieuwe inspiraties en prachtige beelden en lay-outs, en vind het super dat mensen hun werk zo kunnen presenteren!

- Make up & hairstylist Steffy de Grunt - (Netherlands)

 

Je trouve qu'il s'agit d'un magazine vraiment intéressant. Il y a beaucoup de partages entre passionnés et c'est ce qui me plaît ! Modellenland Magazine a beaucoup d'avenir devant lui, c'est certain.
-  Model  Allison Tollemer - (France)

I think it will become one of my new source of inspiration and so it will for many models and photographers!
- Photographer Frédéric de Frésart - (Belgium)

Super leuke manier om jezelf te laten zien en wat te vertellen over jezelf aan anderen. En je kan natuurlijk ook verhalen lezen over anderen modellen en kan hier ook uit leren, het kan je helpen in je carriere om iemand ander’s verhaal te horen.
-  Model Yasmine Boukkra - (Belgium)

Super initiatief! Ik blader er zelf elke maand eens door om te zien welke namen / gezichten ik nog niet ken en er staan elke keer prachtige foto's in!  Keep up the good work
- Model Sarina Beankens - (Belgium)


Fashion is an art, a career, a passion,a lifestyle. Fashion can promote creativity, that it is very important in culture, society,  and it can make you look and feel more professional. So you promote fashion ,you promote art .Your magazine is a way to promote artists and I love it.
-  Make up & hairstylist: Penny Kandilioti - (Netherlands)

Leuk en verfrissend en ik voel me vereerd dat ik er in mag staan
-  Model Loïs Rose - (Netherlands)

Ik vind het een hele leuke magazine, vooral voor inspiratie op te doen en nieuwe contacten te leggen. Ik heb er ook al eens ingestaan met een beautyshot en ik hoop dat dit ook zeker niet de laatste keer is!
-  Model Lene Vlasak - (Belgium)

It's indeed a great platform for models and photographers to share they work. And it has a great potential, will watch it grow with all my good wishes!  - Model Michelle Superwoman - (Belgium)

This is an amazing way for photographers to express ourself and show our work.
-  Photographer Mathilde Bresson - (Los Angeles)

Ik had al van de naam gehoord maar nog nooit gelezen, ik lees dan ook niet vaak online magazines. Ik vind het wel interessant en via deze weg leer je ook nieuwe fotografen en mensen in deze wereld kennen
-  Model Yasmine Vossen - (Belgium)

 

It’s great! I like it a lot.
- Photographer Joakim Karlsson -
(Sweden)

 

Het is een leuk en informatief blad waar je nieuwe connecties kan leren kennen en anderen hun werk te bewonderen.
-  Model Daphny Chevalier - (Belgium)

Het magazine was me in alle eerlijkheid nog niet zo bekend maar nu ik het leren kennen heb, ben ik wel fan en zal ik het in de toekomst zeker blijven volgen. Het zou voor mij misschien wel een beetje beknopter mogen, want nu is het soms wel lang bladeren.
- Photographer Jirko Bruyninckx - (Belgium)

Ik ben er gek op! Het is zo makkelijk om m’n laptop even open te doen, naar de website te gaan en wat ideeën op te doen door naar andere foto’s te kijken. Ook bewonder ik andere modellen heel erg. Het leukst vind ik de News-Blog. Zo krijg je nog dat tikkeltje meer inzicht in wat er zo allemaal gebeurd in de modellen wereld.
- Model Silke Goossens - (Belgium)

Ik vind het een leuke magazine! Er staan veel mooie foto’s op en ik vind het leuk dat op deze manier modellen een kans krijgen. Ik vind het super, en in tegenstelling tot sommige andere magazines is het niet moeilijk om contact te krijgen en dat is fijn!
-  Model Femke Verhagen - (Netherlands)

Een inspirerend magazine waarin modellen, fotografen, visagistes, stylistes, etc. … de kans krijgen hun stem te laten horen in de modellenwereld. Mooi initiatief!
- Model Debby de Herdt - (Belgium)

Absolutely great!  
- Photographer Michael Osterrieder - (Hungary)

 

Ik vind het een mooi, divers en interessant magazine die een leuke kijk geeft in net iets meer als personen, dan enkel en alleen als model, fotograaf, visagist of stylist!
- Model Marianne Hai - (Netherlands)


Cool, ga zo door!
- Photographer Rosalie Vervelde - (Netherlands)

Ik vind het zeker een leuk initiatief wat ervoor kan zorgen dat fotografen en modellen elkaar kunnen ‘spotten’.
-  Model Elene Vernijns - (Belgium)

I absolutely love the title. I always say the choice of the model makes half the picture. It’s great they get a pedestal. Keep up the great work !
- Photographer Anastasia Vervueren - (Belgium)

Ik kende het nog niet en ben het gaan lezen na de uitnodiging om zelf hier aan mee te werken. Vind het een mooi initiatief om op deze manier mensen uit de modelfotografie een platform te geven iets over zichzelf te vertellen.Ik heb zelf ook met veel plezier de interviews van anderen in vorige magazine’s gelezen.
-  Model Heather May - (Netherlands)


LOVE IT!!
-  Photographer Matt Parfitt - (Netherlands)

Ik vind het erg leuk dat ik gevraagd ben voor dit interview, ik heb een aantal issues gezien van het blad en vind het heel leuk om de meningen van anderen te lezen. En de fotos zijn een lust voor het oog!
- Model Andrea Nill - (Netherlands)

 

Super leuk, ieder model heeft nu de kans op te laten zien wie hij of zij is.
- Model Monique Aartsma - (Netherlands)

 

 It's fantastic!
-  Model Selena Weber - (South Carolina)

In 1 woord helemaal top, trots dat ik er in mag staan, en een aanrader.
-  Photographer Monique Zomer - (Netherlands)

Leuk! Anders werk ik er niet aan mee
-  Photographer Laura Marijn - (Netherlands)

Wish we have more amazing magazine like yours. To share between models. To impower each other Grateful. And thank you for having me.
-Model Nat. - (Czech/Slovakian)
I think is forever fabulous it’s a very clean magazine and very well detailed and I think you for taking the time to put me in it. that means a lot to me!
- Photographer Christopher Cavanaugh - (USA)

Modellenland magazine is a great magazine with fresh ideas that empowers other models and readers and shows some fo the most fantastic top-quality pictures. I love that it covers different aspects of modelling and not just one specific. It also gives you interviews from around the world and shows us that we are all not so dissimilar and we are all human and the anyone is able to achieve what they set out to with hard work and dedication.   
- Model Elle Harris - (UK)

Ik vind het erg leuk dat modellen de kans krijgen om hun verhaal te doen. Een super leuk magazine dus !
- Model Imaani Noelle - (Netherlands)

Je pense que c'est bien que des gens comme vous fasse bouger les choses, votre magazine est clair et c'est ce qu'on lui demande...
- Photographer Damien Mohn - (France)
-    
Super Magazine! Heel stijlvol!
- Model Elena Kabakova - (Belgium)

Erg leuk, met name de interviews spreken mij heel erg aan omdat ik het leuk vind om te lezen wat de motivatie van iemand is om tot een bepaald beeld te komen.
- Photographer Olof Wessels - (Netherlands)

I think it’s a great platform to spread the work of a lot of good professionals in a open way.
- Model Marieke Jansen - (Netherlands)


I like it, that's why I'm writing this interview, looking forward to be published.
- Photographer Ross Rinaldi - (Italy)


Its fresh and i love it !
- Photographer Lk fotoartistica - (Greece)


It ' a very interesting magazine , Thanks for letting me interview and I offer a big hello to readers
- Model Daniela Caruso - (Italy)

Het geeft mensen een juist duwtje in de rug, een spotlight moment. Het is even jouw kans om te laten zien wat je in huis hebt. Voor mij enorm uniek, omdat ik nog maar sinds november 2015 begonnen ben met modellenwerk. Dit voelt als een eer, een kans om mezelf te laten zien, maar uiteraard ook de lieve mensen die samen met mij mooie resultaten hebben neergezet.
- Model Marieke van der Cammen - (Netherlands)

Ga er voor mannen! Het is altijd leuk om de resultaten van de anderen eens te volgen. Deze wereld boeit mij enorm, dus een tijdschrift is altijd fijn ;). Het is ook leuk om eens een interview te doen voor jullie. Als we maar mekaar kunnen helpen! (Bedankt)
-  Model Joy Tandt - (Belgium)

I find that your magazine is a balanced combination of professionalism and creativity, where good taste rules everything. So go on and keep on inspire! Thank you.
- Photographer Virginia Di Mauro - (Italy)

Het modellenland Magazine is een magazine waarin alle onderdelen van het model zijn (visagie, fotografie en model)  goed tot uitdrukking komen. Een magazine voor alle professionals in modellenland.

Model: Marie-Claire Evers - (Netherlands)

 

I think Modelland Magazine is an amazing magazine. A lot of people think that being a model means to only stand in front of a camera and look cute, when really there’s a lot of work working as a model. Modelland Magazine give models a chance to get closer to the readers and present ourselves the way we want to be presented.

- Model Jasmine Sundström - (Sweden)

 

Super leuk initiatief, Leuk van allerlei mensen te lezen en te zien , voel me super vereerd dat ik er nu ook in kom.

- Model Dafne van der Boon - (Netherlands)

 

I think it really exciting, I was so impressed with the size and quality of the content. I wish the magazine every success and am grateful for the opportunity to be involved.

- Photographer Tom McArthur - (UK)

 

It’s international webditoriel where is you can found fashion pictures with a real fashion stories.

- Model Elena Kudriavtceva - (Russia)

 

I read it and found useful and interesting. I saw works of several people I worked before and I found some new contacts. It is nice!

- Model Sofia Nevezhina - (Netherlands)

 

Ik ken het eerlijk gezegd pas sinds kort en ken dus het oude magazine niet, maar ik vind het magazine er erg goed uitzien. Tof om de verschillende takken van sport aan het woord te laten. Superveel mooie foto’s en veel bekende namen uit de modellenkringen.

- Photographer Kees Penders - (Netherlands)

 

First words that comes into my mind about Modellenland are: big, fashion, fair, international, interesting, bright.
Modellenland is filled with creative vibes and full of interesting stories great platform for discovering and learning from talented people all over the world. Thank you very much for making me a part of it.

- Model Irina Krupneva - (Egypt)

 

I think it’s a great source of inspiration and information all together. A lot of material
to inspire, and many interesting articles to read, in a clean interface.

- Photographer Louay Nasser - (Egypt)

 

Thank you for interview. I am proud of published in Modellenland, because your Magazine really provide quality. So I am very happy to look up me!

- Model Barbara Bocsi - (Hungary)

 

A great way to learn about new/other photographers!

- Photographer Maltsava Valeriya - (Belgium)

 

Ik vind dit een heel leuk initiatief. Door dit magazine kan je ook in aanraking komen met andere mensen die een link hebben met de modellenwereld.

Je leert mensen kennen waarmee je voordien geen contact had. Het kan dus zorgen voor nieuwe samenwerkingen. Ook vind ik dit online magazine iets tof als je houdt van fashion, blogs en mode. Je kan er verschillende zaken op terug vinden dus het is heel divers.

Je kan hier ook inspiratie op doen!

- Model Ivi Wls - (Belgium)

 

I am happy to know about it. It's a nicely collected class Magazine! Good Luck with it and thank you for the article with me.

- Model Dorka Banki - (Hungary)

 

Allereerst `Modellenland magazine`gefeliciteerd met jullie eenjarig jubileum en het is een eer om in dit speciale nummer te mogen verschijnen. Ik vind `Modellenland magazine`een leuk initiatief en een aanwinst op het gebied van modelfotografie, ga zo door!

- Model Jade Engels - (Netherlands)

 

 I think it’s done with love and there are a lot of great pictures in it. Looking at other photographers is something which is always interesting.

- Photographer Martin Wieland - (Austria)

 

Ik vind het een heel goed magazine om nieuwe fotografen, mua's en modellen te leren kennen.

- Model Marthe Van der Hoogerstraete - (Belgium)

 

J’adore ! D’ailleurs jamais je n’aurais pensé avoir un jour la chance d’y paraitre :)

- Photographer Massimo Leonardi - (Belgium)

 

Ik vind het een mooi magazine! Ik zag het al een aantal keer voorbij komen op mijn news-feed op Facebook. Ik vind het erg leuk om de verschillende interviews te lezen en foto’s te bekijken van zowel fotografen als modellen. Wie zit erachter? Wie maakt die foto’s? Wat is de drive? Super leuk om te lezen! En natuurlijk vind ik het ook leuk dat jullie mij hebben gevraagd! Bedankt daarvoor!

- Model Eva Mae - (Netherlands)

 

I find that your magazine is a balanced combination of professionalism and creativity, where good taste rules everything. So go on and keep on inspire!

- Photographer Virginia Di Mauro - (Italy)

 

Ik vind het een mooi magazine! Ik zag het al een aantal keer voorbij komen op mijn news-feed op Facebook. Ik vind het erg leuk om de verschillende interviews te lezen en foto’s te bekijken van zowel fotografen als modellen. Wie zit erachter? Wie maakt die foto’s? Wat is de drive? Super leuk om te lezen! En natuurlijk vind ik het ook leuk dat jullie mij hebben gevraagd! Bedankt daarvoor!

- Model Eva Mae -  (Netherlands)

 

Ik ken het eerlijk gezegd pas sinds kort en ken dus het oude magazine niet, maar ik vind het magazine er erg goed uitzien. Tof om de verschillende takken van sport aan het woord te laten. Superveel mooie foto’s en veel bekende namen uit de modellenkringen.

- Photographer Kees Penders - (Netherlands)

 

I think it really exciting, I was so impressed with the size and quality of the content. I wish the magazine every success and am grateful for the opportunity to be involved.

- Photographer Tom McArthur -  (UK)

 

Ik vind het erg leuk dat modellen de kans krijgen om hun verhaal te doen. Een super leuk magazine dus !

- Model Imaani Noelle - (Netherlands)

 

Je pense que le “ Modellenland Magazine “ est très intérressant pour nous passionnés , que soit photographe , modèle , maquilleuse ,coiffeuse et riche en inspiration .

- Model Melodie Delecluse - (Belgium)

 

Het geeft mensen een juist duwtje in de rug, een spotlight moment. Het is even jouw kans om te laten zien wat je in huis hebt. Voor mij enorm uniek, omdat ik nog maar sinds november 2015 begonnen ben met modellenwerk. Dit voelt als een eer, een kans om mezelf te laten zien, maar uiteraard ook de lieve mensen die samen met mij mooie resultaten hebben neergezet.

- Model Marieke van der Cammen - (Netherlands)

 

Ik had al van de naam gehoord maar nog nooit gelezen, ik lees dan ook niet vaak online magazines. Ik vind het wel interessant en via deze weg leer je ook nieuwe fotografen en mensen in deze wereld kennen.

- Model Yasmine Vossen - (Belgium)

 

Ik vind het zeker een leuk initiatief wat ervoor kan zorgen dat fotografen en modellen elkaar kunnen ‘spotten’.

- Model Elene Vernijns - (Belgium)

 

Ga er voor mannen! Het is altijd leuk om de resultaten van de anderen eens te volgen. Deze wereld boeit mij enorm, dus een tijdschrift is altijd fijn ;). Het is ook leuk om eens een interview te doen voor jullie. Als we maar mekaar kunnen helpen! (Bedankt)

- Model Joy Tandt - (Belgium)

 

Eerlijk gezegd kende ik het niet. Ik werd benaderd of ik een interview wilde geven. Ik vind het heel leuk dat er tegenwoordig voor andere meiden dingen online te lezen zijn. Toen ik begon, was dat er allemaal nog niet.

- Model Tessa Brix-Jurisich - (Netherlands)

 

Ik ben er gek op! Het is zo makkelijk om m’n laptop even open te doen, naar de website te gaan en wat ideeën op te doen door naar andere foto’s te kijken. Ook bewonder ik andere

- Model Silke Goossens - (Belgie)

 

I like the magazine, it’s a clean look – both modern and a fresh feel.

- Photographer Steve Lee - (Hong Kong)

 

To be honest, I didn't know the magazine before this year. I think it's a really great idea to invite people to tell about there experience and to show pictures of different jobs like models, photographers or makeuup artisits... It's a great opportunity for everyone and I really thank you for this article !

- Model Mathilde Duriez - (France)

 

I like it, that's why I'm writing this interview, looking forward to be published.

- Photographer Ross Rinaldi - (Italy)

 

Je trouve qu'il s'agit d'un magazine vraiment intéressant.  Il y a beaucoup de partages entre passionnés et c'est ce qui me plaît ! Modellenland Magazine a beaucoup d'avenir devant lui, c'est certain.

- Model Allison Tollemer - (France)

 

I think it’s a great platform to spread the work of a lot of good professionals in a open way.

- Model Marieke Jansen - (Netherlands)

 

Ik vind dit een heel leuk initiatief. Door dit magazine kan je ook in aanraking komen met andere mensen die een link hebben met de modellenwereld.

Je leert mensen kennen waarmee je voordien geen contact had. Het kan dus zorgen voor nieuwe samenwerkingen. Ook vind ik dit online magazine iets tof als je houdt van fashion, blogs en mode. Je kan er verschillende zaken op terug vinden dus het is heel divers. Je kan hier ook inspiratie op doen!

- Model Ivi Wls - (Belgium)

 

Ik heb zelf een geschiedenis in talent te promoten dus ik sta volledig achter het initiatief! Eindelijk een onafhankelijk magazine dat talent uitvergroot. Bedankt alvast om hier mijn verhaal te mogen doen!

- Photographer Phil Eggen - (Belgium)

 

This is an amazing way for photographers to express ourself and show our work.

- Photographer Mathilde Bresson - (USA)

 

Ik vind het een leuke magazine! Er staan veel mooie foto’s op en ik vind het leuk dat op deze manier modellen een kans krijgen. Ik vind het super, en in tegenstelling tot sommige andere magazines is het niet moeilijk om contact te krijgen en dat is fijn!

- Model Femke Verhagen - (Nederland)

 

Ik vind het een heel goed magazine om nieuwe fotografen, mua's en modellen te leren kennen.

- Model Marthe Van der Hoogerstraete - (Belgie)

 

J’adore ! D’ailleurs jamais je n’aurais pensé avoir un jour la chance d’y paraitre

- Photographer Massimo Leonardi - (Belgium)

 

It’s international webditoriel where is you can found fashion pictures with a real fashion stories.

- Model Elena Kudriavtceva - (Russia)

 

I think Modelland Magazine is an amazing magazine. A lot of people think that being a model means to only stand in front of a camera and look cute, when really there’s a lot of work working as a model. Modelland Magazine give models a chance to get closer to the readers and present ourselves the way we want to be presented.

- Model Jasmine Sundström - (Sweden)

 

Het is altijd fijn om te lezen hoe het eraan toe gaat in de fotografie of andere creatieve beroepen in de lage landen.  Tof dus dat dit concept er is.

-Photographer Veerle Van Look - (Belgium)

 

I am happy to know about it. It's a nicely collected class Magazine! Good Luck with it and thank you for the article with me.

- Model Dorka Banki - (Hungary)

 

Je pense que c'est bien que des gens comme vous fasse bouger les choses, votre magazine est clair et c'est ce qu'on lui demande... 

- Photographer Damien Mohn - (France)

 

Love it. You guys have shown some of my work previously through models i've worked with but I really appreciate you talking to me, Thanks!

- Photographer Jason Holzer - (Uk)

 

Heel erg mooi, ik heb al heel mooie dingen voorbij zien komen, ik zou zeggen keep up the good work!

- Photographer Esmee V-Sarton - (Belgie)

 

Super leuk magazine, ze geven zoveel modellen en fotografen de kans om zichzelf voor te stellen, voor wat ze staan. En zo kan je het vertrouwen van een model winnen en samenwerkingen super laten verlopen! Ik ben fan.

- Model Ly Pauwels - (Belgium)

 

I like this magazine, its a good idea that you bring models closer to your readers. Somethimes this is a good motivation for them to get ideas from successful models. I am so proud to be here.

- Model Vivien Czene -  (Hungary)

 

Super leuk! modellen krigen zo de kans om gezien te worden en hun foto's en stukje persoonlijkheid te kunnen delen.

- Model Laura Thasing -  (Netherlands)

 

This magazine is great because it has a new approach, it talks about our passion and it's focused on people sharing experiences. It has a fine future ahead !

- JC & Karl Photography - (France)

 

Je trouve qu’il est très intéressant. D’un côté, c’est un magazine de partage entre passionnés de la photographie et d’un autre côté, il permet de me donner des idées, de l’inspiration sur mes futurs projets.

- Model Laurence Theys - (Belgium)

 

I think it is a nice opportunity for models, photographers and other creatives to show what they can make!

- Model: Hella Maenad - (Netherlands)

 

There is more and more magazines now. I took time to look all of them this morning. It's great and I'm so glad that you came to me to be published!

- Photographer Richard Ugo Torbey - (France)

 

Heel aangenaam, interessant, overzichtelijk, met diversiteit !

- Photographer Daniel Doyen - (Belgium)

 

Fantastisch! Zeer gedifferentieerd aanbod van fotograferen en modellen.

- Photographer Pieter Van Goethem - (Belgium)

 

Heel gaaf, vol nieuwe inspiraties en prachtige beelden en lay-outs, en vind het super dat mensen hun werk zo kunnen presenteren!   
-  Make-up artist: Steffy De Grunt -  (Netherlands)

Leuk! Anders zou ik er niet an mee werken :)
-  Photographer Laura Marijn - (Netherlands)

Ik vindt het onzettend leuk dat er een modellen magazine bestaat waar modellen en fotografen de kans krijgen om wat over hun zelf te vertellen en een deel van hun werk te mogen laten zien op een hele spontane manier.  En ik vindt het ook goed dat het een online variant is,dat omdat het milieu besparend is. :)
- Photographer Joyce Roswitha - (Netherlands)

Super leuk initiatief, Leuk van allerlei mensen te lezen en te zien , voel me super vereerd dat ik er nu ook in kom.
- Model Dafne van der Boon -  (Netherlands)

I read it and found useful and interesting. I saw works of several people I worked before and I found some new contacts. It is nice!
- Model Sofia Nevezhina - (Netherlands)

I think it’s a great source of inspiration and information all together. A lot of material
to inspire, and many interesting articles to read, in a clean interface.
-  Photographer Louay Nasser - (Egypt)

First words that comes into my mind about Modellenland are: big, fashion, fair, international, interesting, bright. Modellenland is filled with creative vibes and full of interesting stories great platform for discovering and learning from talented people all over the world. Thank you very much for making me a part of it.
-  Model Irina Krupneva - (Egypt)

I think the new magazine is a great place to find emerging talent and draw new inspiration from the creative community.
- Photographer KC Locke - (United Kingdom)

I absolutely love the title. I always say the choice of the model makes half the picture. It’s great they get a pedestal. Keep up the great work !
- Photographer Anastasia Vervueren - (Belgium)

Allereerst `Modellenland magazine`gefeliciteerd met jullie eenjarig jubileum en het is een eer om in dit speciale nummer te mogen verschijnen. Ik vind `Modellenland magazine`een leuk initiatief en een aanwinst op het gebied van modelfotografie, ga zo door!
-   Model Jade Engels - (Belgium)

Fashion is an art, a career, a passion,a lifestyle. Fashion can promote creativity, that it is very important in culture, society,  and it can make you look and feel more professional. So you promote fashion ,you promote art .Your magazine is a way to promote artists and I love it.
- Make-up artist: Penny Kandilioti - (Netherlands)

I think it’s done with love and there are a lot of great pictures in it. Looking at other photographers is something which is always interesting.
-  Photographer Martin Wieland - (Austria)

Super initiatief! Ik blader er zelf elke maand eens door om te zien welke namen / gezichten ik nog niet ken en er staan elke keer prachtige foto's in!
- Model Sarina Beankens - (Belgium)

Super leuk, ieder model heeft nu de kans op te laten zien wie hij of zij is.
-  Interview: Model Monique Aartsma - (Netherlands)

Ik vind het een heel tof magazine en heeft niets te benijden aan grote magazines! Ik leerde deze kennen via facebook en lees deze graag via internet. En hoop dat het ooit zoveel succes kan hebben als een internationaal magazine!
-  Model Carol-Ann Pietrons - (Begium)

Het modellenland Magazine is een magazine waarin alle onderdelen van het model zijn (visagie, fotografie en model)  goed tot uitdrukking komen. Een magazine voor alle professionals in modellenland.
-  Model Marie-Claire Evers - (Netherlands)

Ik vind het erg leuk dat ik gevraagd ben voor dit interview, ik heb een aantal issues gezien van het blad en vind het heel leuk om de meningen van anderen te lezen. En de fotos zijn een lust voor het oog!
- Model Andrea Nill - (Netherlands)

Ja Moooi! Echt top!
-  Photographer: Norman Noten - (United Kingdom)

Zeer mooi, en informatief.
-  Photographer: De Westelinck Smith - (Belgium)

Thank you for interview. I am proud of published in Modellenland, because your Magazine really provide quality. So I am very happy to look up me!
- Model Barbara Bocsi - (Hungary)

Leuk magazine. Tof om verhalen van modellen en andere fotografen te lezen. Is ook een leuk platform om je werk te presenteren. Modellenland heeft toekomst.
-  Photographer Davy Gagnon - (Belgium)

Geweldig! De voorpagina alleen al. Er staan enorm interessante items in en zo leer je elkaar weer kennen!
- Styling Kiki Vogels - (Belgium)

Ziet er mooi uit met een toffe uitstraling! Het is ook super dat ik hierin mag staan.
- Photographer/ Make-up/hair artist Corry van der Pluijm - (Netherlands)

Ik vindt het een super concept omdat ik het apprecieer dat de mensen die hieraan werken ook gepassioneerd zijn door de schoonheid van een afbeelding. Maar ook omdat het modellen helpt om de juiste spotlight te bekrijgen en zo ze een duwtje in de rug te geven. Ik ben ook heel blij dat ze mij woude interviewen.
- Model Passie Umuhoza - (Belgium)

 

2

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

bottom of page