top of page

Nostalgic Cars


Het begon allemaal met een droom ongeveer 40 jaar geleden. Onze eerste wagens waren de Buickmodellen. Nu 40 jaar later is onze droom uitgegroeid tot een ware passie. We bleven niet enkel bij Amerikaanse wagens maar verruimde ons aanbod verder uit naar Europese en Engelse wagens. Nostalgic-cars verhuurt ceremoniewagens en rekwisieten voor alle doeleinde. Wilt u een Halloween Night organiseren? Dan hebben wij voor u twee lijkwagens klaar staan! Houdt u van snelheid? Dan hebben wij voor u een Hotrod ZZ-Top uit 1935 klaar staan. Kortom wat u zoekt hebben wij! In België zijn wij uniek met een zeer ruime keuze aan Europese, Amerikaanse, Cubaanse en Engelse wagens allerhande merken, modellen en jaartallen. Nostalgic-cars bezit een 42 rijdende oldtimers uniek in België. Naast deze wagens hebben wij ook 28 statische wagens. Ons aanbod varieert vanaf de jaren '20 tot de jaren '70. Sinds kort bieden wij ook figuratie -en stuntwagens aan. Bovendien bezitten wij een groot assortiment aan rekwisieten, dit in verschillende stijlen en jaartallen zodat wij uw evenementen, zaalinrichtingen en decoropstellingen op ongeëvenaarde wijze kunnen helpen verwezenlijken. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze pagina's omtrent rekwisieten en onze portfolio. U bent steeds welkom na afspraak en samen kunnen wij met u bekijken hoe we u kunnen helpen uw droom te verwezenlijken. Meer info http://www.nostalgic-cars.be/

Recent Posts
bottom of page