top of page

Elke Albrecht Fashion & Beauty blogster


Als nieuwe blogster voor Modellenland Magazine stel ik me graag aan jullie voor! Mijn naam is Elke Albrecht, 25 jaar oud en fanaat van alles wat draait rond ‘Fashion & Beauty’.

Ik ben geboren in Antwerpen, ‘de modestad’. Daar werd mijn interesse in mode en schoonheid gewekt. Oh wat vond ik het als puber heerlijk om nieuwe shoppingplekken te ontdekken… in de verborgen straatjes van Antwerpen! Overal waar je maar rondkeek zag je allerlei verschillende kledingstijlen, mooie mensen en hippe winkels waar je portemonnee heel snel leeg raakt.


Toen ik de kans kreeg om te bloggen voor Modellenland Magazine aarzelde ik dan ook voor geen seconde. Als puber las ik al de Vogue en droomde weg bij de gedachte dat ooit mijn artikel in een modeblad zou komen te staan. Dat ik nu als blogster terecht kom bij een modellenblad is dus een dream-come-true.


Op dit moment woon ik in Oostende. Hoe ik daar terecht ben gekomen is een lang verhaal en ik wil jullie niet vervelen. Dus schets ik mezelf in het kort: ik ben een echt manusje-van-alles. Voor een bedrijf in Oostende werk ik als Marketing Assistant. Daarnaast heb ik mijn eigen zaak Bake it. en doe ik sporadisch aan modellenwerk. Heel hectisch allemaal, maar ik zou het nooit anders willen.


Mijn eerste ervaring als fotomodel was op mijn vijftiende. Een paar fotoshoots, meer niet, want mijn passie lag toen bij dansen. Maar aan mijn passie kwam op mijn zestiende een einde. Een fietsongeval, twee knieoperaties, een lange revalidatie en ongeziene vreetbuien zorgde ervoor dat ik op mijn achttiende overgewicht had. Op een gegeven moment besliste ik om tot actie over te gaan en al het teveel aan gewicht te verliezen. Gebak was mijn grootste zwakte, dus ontwikkelte ik een hele resem aan gezonde bakrecepten. En voila, ik ontdekte op die manier mijn nieuwe passie. Nu combineer ik mijn passie met werk. In bijberoep weliswaar. Aan de hand van workshops leer ik nu mensen gezond bakken.


Door al dat gewicht te verliezen en mijn opgekrikte uitstraling werd ik gevraagd om eens model te staan. En na lang aarzelen hapte ik toe. Het is zeer verslavend, want elke vrouw wil er op haar best uitzien. En dat is net wat er gebeurd tijdens een shoot. Je wordt opgemaakt, krijgt een mooie outfit aan en je voelt je oppermachtig!


Ik ben een bezige bij en doe graag verschillende dingen. Je moet alles toch eens geprobeerd hebben, niet waar? Mijn ambitie is om een gelukkig en vol leven te leiden. Een carrière daar droom ik niet van, die verwezenlijk ik. En mijn passies? Die combineer ik graag met mijn werk.


Als jullie blogster is het mijn doel om jullie te inspireren. En dan heb ik het niet alleen over het leven als model, maar ook fashion news, gezonde recepten, beautytricks en veel meer komen aan bod. So stay tuned and read my blog on Modellenland Magazine!

Volg hier mijn blog

Recent Posts
bottom of page