top of page

Fréderique, Heatlhy food & work-out & beauty blogsterHey, ik ben Fréderique, 21 jaar oud, model en ben gek op beauty, sport en healthy food. Als nieuwe blogster voor het magazine vertel ik jullie graag iets meer over mezelf.


Sport is een groot onderdeel van mijn opvoeding. Het begon met schaatsen en ging over in skeeleren, wielrennen en het eindigde met stijldansen. Mijn grootste passie is ballroom. Helaas heb ik mijn passie op een laag pitje moeten zetten wegens mijn studie maar ik hoop ooit weer de dansvloer te kunnen betreden met een nieuwe partner of weer terug bij het formatieteam Dance Impression. Nu probeer ik minimaal 4x per week naar de sportschool te gaan.


Ik was opzoek naar een nieuwe hobby en dacht het eerste aan bloggen want ja, ik heb het altijd al willen proberen maar 3x dansen per week en 2x naar de sportschool en en studie en werk, er bleef niet veel tijd over. Maar, nu er geen dansen meer is, is er tijd voor andere leuke dingen. Ik kwam in contact met Modellen Land en nu heb ik de eer om voor hun te mogen schrijven.


Over sport heb ik het al gehad maar er is natuurlijk veel meer in mijn leven dan alleen dat. Ik volg een studie tot tweedegraads docent Frans. Dat houdt in dat ik bevoegd ben, na het halen van mijn bachelor, om onderbouw havo/vwo en het vmbo les te mogen geven. Waarom Frans? Ik vind het een geweldige taal met prachtige klanken. Daarnaast ben ik ook verliefd op Frankrijk, vandaar de keuze om Frans te studeren


Naast dit alles heb ik ook nog liefde voor het werk als model. Mijn eerste shoot ervaring was op mij 17e. Op straat ben ik benaderd door een fotograaf bij mij in de buurt met de vraag of ik ooit model voor hem wilde staan. Nou, dat wilde ik wel! Ik vond dit zo fantastisch dat ik meer wilde en via Modellenspot en Facebook opzoek ben gegaan naar nieuwe contacten. Ook heb ik mij geprobeerd aan te melden bij verschillende bureau’s maar helaas, met mijn 172 cm kom ik niet ver. Ik beschouw het modellenwerk dan ook als leuk en niet als mijn toekomst.


Als blogster van Modellen Land zal ik jullie op de hoogte houden van de in’s en outs in fashionland. Mijn blogs zullen een inspiratie worden over heatlhy food, heerlijke work-outs , de nieuwste make-up trends en nog zo veel meer. Verder wens ik iedereen veel leesplezier in het modellenland Magazine.


Volg hier mijn blog

Recent Posts
bottom of page