top of page

Officiële start Miss Armenia Belgium


Miss Armenia Belgium is een gloednieuwe verkiezing, Het idee kwam van 3 creatieve geesten (kariné Ohanian, Anna Ohanian en Tatev Manukyan) die de wereld willen laten zien dat Armeense meisjes niet alleen mooi zijn, maar veel meer hebben te bieden. Intelligentie en hun talent zal worden getest, en de mooiste, slimste en meest getalenteerde zal de gelukkige Miss Armenia Belgium genoemd worden en het kroontje dragen voor een jaar. Ook zal ze samen met de organisatie haar thuisland Armenië gaan bezoeken om er interviews en shoots te doen. Vandaag vond de eerste officiële foto shoot plaats in het citadel park te gent, waar ze voor de eerste maal zichzelf konden bewijzen. De finalisten kregen ook hun lintje overhandigd, en zo kon de verkiezing van start gaan Huisfotograaf Peter Van Poucke en zijn collega’s Luc Colleman en Peter Laurens namen de shoots op hun rekening, de meisjes werden dan ook eerst opgemaakt door visagiste Lola Lola (Imperial Wedding). Erna volgde nog een interview met de meest bezochte media site We Love Misses (http://www.welovemisses.be) Meer info op de facebook pagina pagina https://www.facebook.com//478458045641200

Recent Posts
bottom of page