top of page

Miss Armenia Belgium 2016: Ellen Karapetyan


Miss Armenia Belgium 2016 is Ellen Karapetyan Op 15 november werd te Gent in een volle Groenzaal de eerste verkiezing van Miss Armenia Belgium gehouden: een aangename kennismaking met een vleugje andere cultuur en enthousiaste, hartelijke mensen. In de jury zagen we bijvoorbeeld specifiek uit de missen-wereld een Delina Haeck Miss Young Fashion 2015 en Virginie Claes Miss Belgium 2006, maar zij was verontschuldigd. Een memorabele lancering want met heerlijke showelementen en hoog entertainingsgehalte. Ook eindelijk nog eens een verkiezing waar originele inbreng van de finalisten onontbeerlijk is. Persoonlijke acts waarmee we soms van onze stoel werden geblazen. Super, daar houden we van! Miss Armenia Belgium 2016: Ellen Karapetyan 1e Eredame: Taguhi Simonyan 2e Eredame: Talinn Hartouniants Best Act: Elyanora Sarkhoshyan Promising Talent: Tia Hakobjanyan Miss Congenialtiy: Shushanik Gorginyan

Miss popular: Nune Pogosyan We wensen de meisjes nog ne dikke proficiat en veel succes met de behaalde titels.


En modellenland Magazine kijkt alvast uit naar de cover shoot met de nieuwe Miss Armenia en de shoots met de 2 eredames

De bekendmaking van de winnaars op de finale van Miss Armenia Belgium voor WeLoveMisses.be

Interview met de TOP 3 op de finale van Miss Armenia Belgium 2016

Interview Delina Haeck op de finale van Miss Armenia Belgium 2016

Interview Danzel op de finale van Miss Armenia Belgium 2016

Interview met de organisatie van Miss Armenia Belgium

ARMENIAN traditional dance.

The openning dance of our gorgeous candidates! ‪

Recent Posts
bottom of page