top of page

The SWEET adventure of Miss Armenia Belgium 2015-2016


Ben je spontaan, mooi, getalenteerd, een vlotte spreker en vriendelijk? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor onze verkiezing. Aan alle Armeens / Belgische schoonheden! De inschrijvingen voor volgend jaar zijn van start gegaan. Stuur en e- mail of een Facebook- bericht om u formulier te ontvangen. missarmeniabelgium@gmail.com To all Armenian/Belgian beauties! The subscriptions for next year's edition have started. Please send an e-mail or a Facebook message to receive your form. missarmeniabelgium@gmail.com

Ben je spontaan, mooi, getalenteerd, een vlotte spreker en vriendelijk? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor onze verkiezing. Aan alle Armeens / Belgische schoonheden! De inschrijvingen voor volgend jaar zijn van start gegaan. Stuur en e- mail of een Facebook- bericht om u formulier te ontvangen. missarmeniabelgium@gmail.com To all Armenian/Belgian beauties! The subscriptions for next year's edition have started. Please send an e-mail or a Facebook message to receive your form. missarmeniabelgium@gmail.com

Recent Posts
bottom of page