top of page

Submissions for issue10


Submissions for issue10,

Modellenland Magazine accepteert inzendingen van opkomende fotografen, modellen, bloggers, schrijvers, modemerken, ontwerpers, stylisten, kappers en make-up artiesten. Indien geaccepteerd, zal uw werk worden vermeld op onze website, pfd online of beide. * Alle richtlijnen zijn hieronder te vinden. Interviews of biographie: stuur een mail naar info@modellenland.com met het onderwerp "Interview" stuur minstens 12 beelden in lage resolutie en een korte beschrijving vanjezelf en eventueel facebook of website link Inzendingen voor foto van de dag worden gemaild naar info@modellenland.com met onderwerp foto van de dag "stuur 1 foto in hoge resolutie met de nodige krediets, geef uw foto en bijpassende naam Editorials (THEMA SHOOTS) stuur een mail naar info@modellenland.com met het onderwerp "Editorial" stuur minstens 6 tot 12 beelden in lage resolutie en de titel van de shoot

meer info hier

Modellen Land” Magazine” accepts entries of good emerging photographers, models, bloggers, writers, fashion brands, designers, stylists, hairdressers and makeup artists.

If accepted, your work will be featured on our website, pdf online or both.

* All guidelines are below. We look forward to your work!

Interview or Biographie: send a email to info@modellenland.com with the subject "Interview" send at least 12 images in low resolution and a brief description of who you are and links facebook or website.

Submissions for picture of the day be emailed to info@modellenland.com with subject picture of the day "send 1 picture in high resolution with the necessary credits, add your photo and the matching name

Editorials (THEMA SHOOTS) send a email to info@modellenland.com with the subject "Editorial" send at least 12 images in low resolution and a brief description of who you are and links facebook or website.

More info here

Recent Posts
bottom of page