top of page

Ground Control Raw Material Gin!


Gedistilleerd vanaf echte grondstoffen, met echte kruiden, door echte mensen, in een koperen ketel… Dat is Ground Control. We hebben daardoor een groot aantal fans die Ground Control heerlijk vinden om puur van te genieten. Wij vinden dat Ground Control in de mix ook zeker kan. Alcohol is een gevangenis van smaken, door het toevoegen van een mixer komen er weer andere accenten naar boven. De gin kan door toevoeging van ijs wat ‘cloudy’ worden, dit is het bewijs dat we enkel echte kruiden gebruiken. Door het kiezen voor echte natuurlijke landbouwgrondstoffen en geen neutrale alcohol hebben onze gins zoveel smaak en een veel langere afdronk dat 3cl (ipv 5cl !) gin in de mix perfect is. Door de overvloed aan smaak en het alcoholgehalte van 45% is uw gin-tonic zeker sterk genoeg. Zo kan je langer van een ambachtelijke fles Ground Control genieten.

Recent Posts
bottom of page