top of page

its so hot, so let's take a Hoegaarden RADLER


Hoegaarden Radler Het Witbier met sap van natuurlijke origine De zon is terug in ’t land, de korte rokjes zetten weer hun beste beentje voor en de parasols laten zich ook al van hun beste kant zien. Kortom: terrasjestijd, en dat vraagt meer dan ooit om een Hoegaarden. We hebben immers iets nieuws: Hoegaarden Radler. Even relaxen, batterijtjes opladen of verfrissing zoeken na pakweg het shoppen, het sporten of na de werkmarathon? Dan is Hoegaarden Radler de ultieme dorstlesser. Zo’n frisse Hoegaarden Radler, dat is de onnavolgbare zachtheid van ons witbier gecombineerd met vruchtensap van natuurlijke oorsprong. Er is Hoegaarden Radler Lemon&Lime met citroen- en limoensap, en Hoegaarden Radler Agrum met – verrassing! – heerlijk agrumsap. Beide zijn met hun 2° alcohol trouwens uitzonderlijk licht, zodat je er op elk moment van de dag van kan genieten.

Recent Posts
bottom of page