top of page

Nee MAKE UP


Nee Make Up Milano, het gekende make-up merk, is het icoon van elegantie en schoonheid voor elke vrouw. Het oog voor details, een kleurmatching om u tegen te zeggen, de zachte textuur en de benadering van de verleiding, zijn hetgene waar het bij Nee Make Up Milano om draait.

Het merk is 15 jaar geleden ontstaan in Lissone, vlakbij Milaan. Een professionele make-up lijn, gebruikt voor én door de belangrijkste en bekendste make-up artiesten. Door de kwaliteit werden de topproducten al snel naar de beauty en cosmetica wereld geëxploiteerd, zowel op de nationale als internationale markt. Het gamma van Nee Make Up Milano is nu één van de leiders voor make-up artiesten en voor vrouwen die hun schoonheid koesteren. Sinds 2005 is Nee Make Up Milano een onderdeel van de R.C.M. Group, als aanvulling voor hun haarverzorgings- en cosmetische lijn, reeds vertegenwoordigd door Everline (haarverzorging) -EverlineSpa (huidverzorging). Het R.C.M. Group hoofdkwartier bevindt zich in Seriate, vlakbij Bergamo, waar nieuwe ideeën, verbeterde formules, andere texturen, modetrends, innoverende produkten worden gecreeërd.

De grote ervaring genoten, op cosmetica vlak, de zorg in het gebruik van grondstoffen en de gesofistikeerde wetenschap van het laboratorium proces, leiden tot de creatie van hoge kwaliteit, make-up produkten die allergie vrij zijn. Nee Make Up Milano is een echte trendsetter met beautylooks van een professionele standaard......

Omdat de schoonheid van elke vrouw onze missie is!


Recent Posts
bottom of page