top of page

JUST EAT


JUST EAT Online Eten Bestellen Just-Eat.be is in april 2009 van start gegaan. Na ruim 6 maanden van intensieve voorbereidingen en hard werken is het team achter het concept gereed om in de ultieme behoefte te voorzien, namelijk ETEN.In het hedendaagse snelle en hectische bestaan komt iedereen tijd tekort. Voordat we van ons werk thuiskomen, moeten we ’s avonds afspraken maken met vrienden en familie, in goede conditie blijven dus naar de sportschool of netwerken met collega’s en zakenpartners. Bij Just-Eat.be kun je rustig gaan zitten en snel en eenvoudig je eten bestellen. Onderweg van je werk naar huis kun je het eten afhalen of je laat het bezorgen als je thuis bent. Op Just-Eat.be is er ruimschoots keuze voor elke portemonnee en op elk moment


Recent Posts
bottom of page