top of page

Exclusive brands and products

Tanuki

Experience the beauties of nature and in doing so learn about yourself

 

Tanuki is a renowned Japanese restaurant in a typical atmosphere, located right in the heart of Bruges. This year Tanuki celebrates its 25th birthday.

 

Chef Ivan Verhelle and his second chef Akihisa Kawakami are specialized in the Japanese cuisine and serve delicious homemade sashimi, sushi, tempura- and teppanyaki.

 

Pure and healthy, an attractive offering ‘à la carte’, various menu’s (also for groups) and take away. Original!

De Poulin

The établissement for young and old to quietly enjoy one of our many Belgian beers and a fresh chicken or lamb.


We want to be more than a bistro or restaurant.
 
The Poulin is a charming place where you can come until late in the evening with friends and family to enjoy a nice evening.

Tasty Food's

Your party food

 

Tasty Food's specialiseert zich in het verzorgen van Party food op locatie. Voor welke gelegenheid ook en in welke invulling ook, wij bieden u telkens weer de gepaste formule.
Samen met u zorgen wij altijd opnieuw voor een geslaagd geheel.
Wij beseffen ten volle dat een geslaagd feest organiseren voor gastvrouw en gastheer heel belangrijk is.

 

Tasty Food's beschikt ook over een mobiel wagen.

Voor een receptie, evenement, bedrijfsfeest, sportwedstrijd, enz ...
Hier zijn ook een tal van mogelijkheden bv echt mobiel fritkraam en hamburgers, of dacht u eerder aan een oester en cava wagen of spaanse tapas, wok of pastawagen, wij kunnen alle mogelijkheden aanbieden.

JUST EAT

Just-Eat.be - Online Eten Bestellen

 

Just-Eat.be is in april 2009 van start gegaan. Na ruim 6 maanden van intensieve voorbereidingen en hard werken is het team achter het concept gereed om in de ultieme behoefte te voorzien, namelijk ETEN.In het hedendaagse snelle en hectische bestaan komt iedereen tijd tekort. Voordat we van ons werk thuiskomen, moeten we ’s avonds afspraken maken met vrienden en familie, in goede conditie blijven dus naar de sportschool of netwerken met collega’s en zakenpartners.

 

Bij Just-Eat.be kun je rustig gaan zitten en snel en eenvoudig je eten bestellen. Onderweg van je werk naar huis kun je het eten afhalen of je laat het bezorgen als je thuis bent.

 

Op Just-Eat.be is er ruimschoots keuze voor elke portemonnee en op elk moment

Nieuw Stadion

Een uniek restaurant. In alle hoeken van het land bekend omwille van het superieure vlees dat er in grote hoeveelheden op uw bord komt. Maar de kaart biedt véél meer en past zich aan de seizoenen aan. Maandelijks veranderen de suggesties. Saai zal het nooit worden in de culinaire tempel langs de Brusselsesteenweg. Het oude voetbalstadion is niet meer, maar 't Nieuw Stadion aan de overkant blijft. En groeit.

 

Patrick Mayens bouwt al lang aan zijn zaak, en aan zijn reputatie van de eigenzinnige patron met de bulderlach en de immense mensenkennis. Hij geniet wanneer hij de klanten ziet genieten, hij is er van ‘s ochtends tot ‘s nachts, want zijn theorie luidt: ‘Een mens moet altijd aanwezig zijn in zijn zaak’.


Schrik niet wanneer u naast een bekend medemens zit. Want zowel de politieke, de culturele, de culinaire, de sportwereld als de zakenwereld komen er genieten. Maar u ook! En dat is belangrijkst.

RemorK

Vanuit zijn Foodtrailer – RemorK – serveert Stef u kraakverse en huisbereide Croque Monsieurs.

Een mix van verscheidene soorten brood en soms verrassende vullingen. Van de klassieker tot de Croque RemorK, gemaakt met een flinke dosis passie en liefde. RemorK bezorgt je een smakelijk avontuur, waar en wanneer u maar wenst! U zoekt een originele manier om uw gasten te verwennen, uw feestje op te luisteren, uw verjaardag te vieren? Boek ons dan voor uw evenement en RemorK zorgt voor de extra troef op uw feest!

Wij zorgen ervoor dat uw speciale dag een dag om niet te vergeten wordt! Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties alnaargelang uw verwachtingen, uw budget, het aantal personen, enz. Alles kan en niets moet! Wij werken zoveel mogelijk met topproducten en houden rekening met uw persoonlijke smaak, al dan niet gecombineerd met een dessertje. Ook aangepaste dranken kunnen we voorzien, kortom, alles om uw event naar wens te maken.

Sensi

The new experience of fine dining.


SENSI is een exclusieve formule van fine dining. Wij serveren gastronomische gerechten die begeleid worden met beelden en geuren die aansluiten bij het gerecht. Onze bedoeling is om de mensen een totaal beleving te geven, niet enkel met gerechten maar zowel visueel als met geuren.

Wij bouwen een wittebox waar tal van projectors opgehangen worden die beelden projecteren op de  wanden. Ook worden er verstuivers geplaatst die heel subtiel geuren verspreiden en die in harmonie gaan met de gerechten. Alles is bedoeld om een totale beleving te geven en meer emoties los te weken tijdens het dineren. De hersenen worden extra geprikkeld waardoor je alles veel intenser zal beleven.

Advertise With Us

Advertise With Modellenland Magzine

Please reload

bottom of page